Özdilek

Eğitim

Omurca: İnsandan yana olmanın günü

Yaşanan olumsuz olaylarla KESK ve Eğitim Sen’in adının kirletilmeye çalışıldığını kaydeden Suca Omurca, “Emekten ve insandan yana olmanın günüdür” dedi.

22 Ekim 2014 Saat: 16:24
Omurca: İnsandan yana olmanın günü
Omurca: İnsandan yana olmanın günü

Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Suca Omurca, basın açıklaması gerçekleştirdi. Yaşanan olumsuz olaylarda Eğitim Sen ve KESK’in hedef gösterilerek yıpratılmaya çalışıldığını iddia eden Omurca, Eğitim Sen ve KESK’in her zaman doğrunun ve mazlumun yanında yer aldığını söyledi.


‘SUSMAYACAĞIZ’

Yapılan olumsuz olaylarla ve şiddetle adlarının kirletilmeye çalışıldığını kaydeden Suca Omurca, “Provokasyonlarla Eğitim Sen ve KESK yıpratılmaya çalışılmaktadır” dedi. Bunun karşısında asla susmayacaklarını ve seslerini yükselteceklerini ekleyen Omurca şunları kaydetti;


‘İNSANLIK TESTTEN GEÇİYOR’

“Gün insanlığımızın testten geçtiği gündür. Gün karanlığa karşı aydınlığı korumanın günüdür. Gün barbarlığa karşı insanlıktan yana olmanın günüdür. Gün savaşa karşı barışı savunmanın, emekten ve insandan yana olmanın günüdür” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat