Özdilek

Aşayiş

Ölüm yolunda freni boşalan vinç, Sağlık merkezine girdi

ölüm rampasından bir vinç ile inmeye çalışan sürücü, frenlerinin boşalması sonucu kontrolden çıkarak önce park halinde olan bir otomobile ardından Aile Sağlık Merkezine çarptı.

16 Haziran 2017 Saat: 17:46
Ölüm yolunda freni boşalan vinç, Sağlık merkezine girdi
Ölüm yolunda freni boşalan vinç, Sağlık merkezine girdi

İzmit İlçesinde şimdiye kadar pek çok  kazanın meydana geldiği, en son geçtiğimiz Çarşamba günü 6 aracın karıştığı ve 4 kişinin yaralandığı  Erenler Mahallesi Gazanfer Bilge Bulvarında,Saat 14:50 sıralarında feci bir kaza yaşandı. Hususi araçların bile  iniş ve çıkışlarda zorlandığı  rampadan  bir vinç ile inmeye çalışan sürücü, frenlerinin boşalması sonucu kontrolden çıkarak  önce park halinde olan  bir otomobile ardından Aile Sağlık Merkezine çarptı.  Ortalığın savaş alanına  döndüğü   olayda vinç şoförü olay yerinde yaşamını yitrdi.  Ayrıca Nigar Çoruhluoğlu(44)  isimli  bir bayanda yaralandı.Feci kaza iddialara göre şu şekilde gelişti. Adana’dan geldiği ve Cefa Vinç isimli iş yerinde çalıştığı öğrenilen  Ömer Coşkun(19), şantiyede bulunan vinci alarak   iş yerine geri götürmek istedi.  Dönerkende ağır ve büyük araçların yasak olduğu Gazanfer Bilge Bulvarından aşağıya indi. Ancak frenleri boşalınca kontrolden çıktı. Önce sürücüsünün ilaç almak için park halinde bıraktığı  41 BT 153 plakalı otomobile çarptı. Ardındanda sağlık ocağının duvarlarını yıkarak  adeta içerisine saplandı.Kazanın hemen ardından sağlık ocağıgörevlileri ve içeride bulunan vatandaşlar büyük korku ve panik ile  dışarıya çıktı. Çevredeki vatandaşlar hemen polis, 112 ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri  önce sağlık ocağında bulunan Nigar Çoruhluoğlu(44) ‘nu ambulansa aldı. Ardından  araç içerisinde ve betonlar arasında sıkışan sürücüye müdahale edildi. Ancak sürücünün öldüğü tespit edildi. Yapılan çalışma ile  sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü   ambulansa alınarak Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi.Ardından bazı görgü tanıklarının aracın altında başka bir  yaralı  olabileceğini söylemesi üzerine, önce itfaiye ardından AFAD ekipleri  Vincin girdiği  bina içinde va aracın altında beton arasında  kazazede aradı. Ancak başka yaralı çıkmadı.  Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışmalarda bulundu.  Henüz 1 gün önce benzer 1 kazayı yaşayan, daha önce de defalarca maddi hasarlı ve yaralamalı kazaların olduğu bölge sakinleri duruma tepki göstererek önelm alınmasını istedi.  Öte yandan  peş peşe kazaların yaşandığı en son olarak vincin içeri girdiği sağlık  merkezi çalışanları şoka girdi.  Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, vinç firmasından bazı  görevliler Ömer Coşkun’un  gürbetçi olduğu ve yolu bilmediği için başkasının yönlendirmesi ile bulvara girmiş olabileceğini ileri sürdü.  Öte yandan yine bazı görevliler Coşkun’un aracı habersiz aldığını ileri sürdü.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat