Özdilek

Spor

Olimpiyat Yıldızları Antalya’ya hazırlanıyor

6-8 mart’ta kulübün 10,11,12 yaş gurupları Antalya düzenlenecek olan Türkiye Cimnastik Şampiyonasında ilimizi temsil edecek sporcular yoğun tempoda çalışıyorlar.

24 Şubat 2015 Saat: 10:40
Olimpiyat Yıldızları Antalya’ya hazırlanıyor
Olimpiyat Yıldızları Antalya’ya hazırlanıyor

 İlimizin başarılı kulüplerinden olan sporcu ve antrenör sayısı bakımından ilimizin en büyük spor kulübü ünvanı taşıyan Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü projelerine ve profesyonel çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

2015 yılına yüzlerce sporseverin katıldığı büyük bir organizasyonla merhaba diyen Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü’nü, 1500 kişinin katıldığı ve ilimizin en büyük komferans salonunun bile yetersiz kaldığı muhteşem gecede sadece 900 kişi profesyonel cimnastik takımlarımızı seyredebilme imkanına sahip olmuştu.

Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü adeta gözünü Türkiye jimnastik camiasının zirvesine dikmiş durumda, son 4 yılda sadece cimnastikte değil; ülkemizin spor camiasında ve bakanlıklar düzeylerinde tanınan Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü artistik cimnastik bölge yarışlarına hazırlanıyor. Bu hafta sonu yapılacak yarışmaları heyecanla bekleyen sporcular başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Sporcularımız yer, denge, atlama masası ve barfiks olmak üzere toplam 4 alette yarışacak. Antrenör Öner Sarıkaya ve Tolga Havuç gözetiminde yarışacak olan sporcular geleceğin yıldızları olacaklar. Kocaeli halkının yakından takip ettiği başarılı sporcuların tamamı 2008 doğumlu bir kadrodan oluşmaktadır.

6-8 martta kulübün 10,11,12 yaş gurupları ise Antalya düzenlenecek olan Türkiye Cimnastik Şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hazırlanıyorlar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tolga Havuç: ‘ Öncelikle tüm Kocaeli halkımıza ve yerel yönetimlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Uzun zamandır Kocaeli’mizi cimnastik branşında başarıyla temsil ediyoruz. Kocaeli’nde daha önce görülmemiş bir vizyon ve profesyonel bir kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projeler ile ezber bozmaya da devam ediyoruz. Bu yıl kulüp olarak ülkemiz genelinde bir çok şampiyonada ilimizi temsil edeceğiz. Kocaeli’nde ilk olarak gerçekleştirdiğimiz sporcu havuzumuz ile bir çok kulübe alt yapı olanağı sağlıyoruz. Velilerimiz kulübümüze sahip çıkıyor ve bizlere inanıyor, işte bizim başarımızın asıl sebebi bu dur. Bizim 2020 Tokyo Olimpiyatları, ülke sporumuzla ve kentle bütünleşme vizyonumuz tüm camiaya örnek oluyor. Çünkü biz sporun atasıyız, artık değişen, globalleşen dünya sporunda jimnastik olmaz ise sporcu yetişmez, bir yerde kalır. Başarılarımız başaracaklarımızın teminatıdır’ dedi.

Artistik Cimnastik Kafilesi şöyle;

Kafile Başkanı: Tolga Havuç

Antrenör: Öner Sarıkaya

Sporcular: Ayşegül Sel, Bilge Su Budak, Ravza Kahyaoğlu, Zeynep Ağacan, Bengü Gümüş,  Zeynep Dizdar

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat