Özdilek

Siyaset

OKULLARDAKİ ZİL KİMİN İÇİN ÇALIYOR

2013-2014 Eğitim öğretim yılı Kocaeli’de sorunlarla başladı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar okulları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak olmak istedi.

16 Eylül 2013 Saat: 22:52
OKULLARDAKİ ZİL KİMİN İÇİN ÇALIYOR
OKULLARDAKİ ZİL KİMİN İÇİN ÇALIYOR

Ancak Kuruçeşmede bulunan Kocatepe İlkokulunda gördüğü manzara karşısında şaşkınlık geçiren Akar okul yerine enkazla karşılaştı. İnşaat alanına dönen okul bahçesinde çocuklarının başına bir şey gelmemesi için dua ederek nöbet  tutan velilere eşlik eden CHP Milletvekili Haydar Akar Kocaeli de eğitim enkaz altında diyerek yetkilerin yaz boyu tatil yaptığını akılllarının başlarına okulların açılmasına birkaç gün kala geldiğini belirtti.

Velilerin sıkıntılarını dinleyen  Haydar Akar öğretmen, öğrenci ve velilere başarılar diledi. Akar, “Okullarımız açıldı ancak bu okulların alt yapıları hazır mı? Bugün çok güzel bir okulumuzu halaylarla açtık ama bu seferde Kocatepe İlköğretim Okulu'nu yıktık” dedi.  Veliler, çocuklarını okula göndermek istemediklerini belirtti. İsyan eden veliler, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çocuklarımızı buradaki çalışma bitene kadar başka bir okulda misafir etsin. Her gün diken üstündeyiz” diyerek, çalışmalar yüzünden tedirgin olduklarını ifade etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat