Özdilek

Güncel

Öğüt’ten üç ziyaret birden

ÖĞÜT VE KAPLAN TAZİYE İÇİN DARICA’DAYDI

14 Ekim 2012 Saat: 14:57
Öğüt’ten üç ziyaret birden
Öğüt’ten üç ziyaret birden

Darıca Kazım Karabekir  mahallesinde ikamet eden ve geniş bir aile çevresine sahip olan  emekli Yusuf Akçay’ın Almanya’da yaşayan kızı Zennure Akçay ilik kanseri nedeniyle yaşamını kaybetti.Akçay’ın cenazesi Nehatun mezarlığında toprağa verildi.

Bölgemizde olduğunda cenaze ve düğünleri kaçırmayan, her fırsatta vatandaş ziyaretleri yapan CHP Ardahan milletvekili  Ensar Öğüt, Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal kaplan ile birlikte, Akçay ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Öğüt ve Kaplan’a, Darıca CHP ilçe Başkanı Selman Kösali, ilçe sekreteri Yakup Törk, Yönetim kurulu üyeleri Servet Yalçın ve Cengiz Altun eşlik etti.

ÖĞÜT’E SORU YAĞMURU

Milletvekili Öğüt ve beraberindekiler daha sonra Darıca Ardahanlılar derneğini ziyaret ettiler. Yoğun ilgi ile karşılanan Öğüt, doğu ve güneydoğuda askerlik yapanların erken terhis olması ile ilgili verdiği kanun teklifi, Suriye ile savaş konusunda sorulan soruları yanıtladı.

KÖSALİ, “HAZIRIZ” DEDİ

Dernekçilik hakkında konuşarak, yerel ve ulusal anlamdaki sorunları dile getiren CHP Darıca İlçe başkanı Selman Kösali de ; “ Kimseyi ötekileştirmeden dernekçilik yapılmalıdır. Ötekileştirmeye başladığınız an birleştirmek yerine ayrımcılık başlar. Dernekçilik ve cemiyetçilikte maddi imkanlar tek elde olmamalı, üyeler tarafından cemiyetçilik kuralları içerisinde hallolmalıdır.CHP artık sahaya inmiş, Kadın Kolları ve Gençlik kolları olarak çalışmalarına başlamıştır. Yarın seçim sandıkları önümüze konsa Darıca CHP olarak bizler hazırız. İlçe Örgütü içerisinde çok değerimiz var, en az on tane Belediye Başkanlığını yapacak arkadaşımız var, yarın seçimlerde belediye başkanı olacak olan arkadaşımızla beraber ilçeyi yöneteceğiz” dedi.

HONCA’YI UNUTMADI

Öğüt, kalp krizi geçiren CHP’nin önde gelen isimlerinden Kadir Honca’yı da Çayırova’daki  evinde ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu.Öğüt’e Çayırova Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Ali Kaplan da eşlik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat