Özdilek

Siyaset

ÖĞÜT’TEN, ERKEN TERHİS İÇİN KANUN TEKLİFİ

Ensar Öğüt Güney Doğu bölgelesinde görev yapan askerlerin, 3 ay erken terhis edilmesini öngören bir kanun teklifi verdi

10 Ekim 2012 Saat: 17:40
ÖĞÜT’TEN, ERKEN TERHİS İÇİN KANUN TEKLİFİ
ÖĞÜT’TEN, ERKEN TERHİS İÇİN KANUN TEKLİFİ

           CHP Ardahan milletvekili, bölgemizin işadamlarından, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığına adaylık için adı geçen Ensar Öğüt, Doğu Anadolu (Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Tunceli, Van,) ve Güneydoğu Anadolu (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak) bölgelerimizde görev yapan askerlerin, 3 ay erken terhis edilmesini öngören bir kanun teklifi verdi.

 

       Öğüt, “İzin kullanmadan Askerlik yaptığı yerden güvenlik nedeniyle çarşı izni bile kullanmadıkları için 7 gün 24 saat görev anlayışı içinde olan Doğu ve Güneydoğudaki askerlerimiz için izin haklarından mahrum olduklarından 3 ay erken terhis edilmeleri ile bir eşitsizliğin önüne geçilmiş olacaktır. Ülkemizin her köşesinde yapılan askerlik en kutsal görevlerden birisidir. Bu Milli Duyguyu her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının yaşama ayrıcalığına erişmiş olmaları, kendileri ve aileleri için bir onur ve şeref kaynağıdır.”dedi.    

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat