Özdilek

Siyaset

Öğüt: “Örgüt çağırsın Kocaeli’de çalışayım”

CHP Kocaeli örgütü, yerel seçimlerde iddialı olabilmek için arayışlar içinde. İl Başkanı Kuşkan, partisi için en iyi adayları belirlemeye, il genelinde bütün seçmenlere ulaşmaya çalışıyor.

8 Ağustos 2013 Saat: 09:55
Öğüt: “Örgüt çağırsın Kocaeli’de çalışayım”
Öğüt: “Örgüt çağırsın Kocaeli’de çalışayım”

Bu arada, özellikle Gebze bölgesinde çok tanınan ve sevilen bir isim olan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, gazetemiz aracılığıyla CHP örgüt yöneticilerine önemli bir mesaj gönderdi. Ardahan Milletvekili Öğüt, 10 yıl boyunca CHP’nin Gebze ilçe başkanlığı görevini yürütmüştü. Halen CHP’nin Meclis’te en aktif, en çalışkan, en başarılı milletvekillerinden biri olarak tanınıyor. Ensar Öğüt, “Eğer partimin örgütü talep ederse, görev verirse, yerel seçimler için Kocaeli’ye gelip, çalışmaya hazırım. Faydalı olacağıma da inanıyorum” dedi.

Bu konuda gazetemize demeç veren Ensar Öğüt şunları söyledi, “10 yıl CHP’nin Gebze İlçe Başkanlığını yaptım. Bölgede iz bırakan hizmetlerimiz oldu. Dahası Gebze bölgesinde çok tanındığıma ve sevildiğime inanıyorum. Kocaeli’nin bugünkü halinden büyük üzüntü duyuyorum. Kocaeli, Türkiye’nin kalbi. Nasıl böyle bir kentte AKP bu kadar güçlü olabilir. Ben örgüt görev verirse, günlerce Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’nda partim ve partimin adayları için çalışmaya hazırım. CHP’nin Kocaeli’deki 4 ncü milletvekili gibi çalışırım. Yerel seçimlerde CHP Kocaeli Büyükşehir seçimlerinde iddialı olabilir, kazanabilir. Kocaeli, Türkiye’nin anahtarıdır. Ben, parti örgütünün vereceği her görevi üstlenmeye de hazırım.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat