Özdilek

Siyaset

Öğüt: “Kocaeli’yi alırız”

Gebze Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ile ilgili soru yağmuruna tutuldu.

2 Eylül 2013 Saat: 19:45
Öğüt: “Kocaeli’yi alırız”
Öğüt: “Kocaeli’yi alırız”

Öğüt, ziyaret sırasında kendisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığıyla ilgili soruları yanıtladı, hem de sivil toplum örgütü projeleriyle ilgili bilgi verdi.

CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Balkan Türkleri Derneğinde Başkan İsmail Yılmaz, Gebze Dernekler Birliği Başkanı Mustafa Rençber,  Artvinliler Derneği Başkanı Osman Alkan ve yöneticiler tarafından karşılandı.

Uzun yıllardır yaşadığı, iş yaptığı, hizmetler verdiği bu bölgeyi iyi tanıdığını ifade eden Ensar Öğüt, aday olması durumunda seçimleri alacağından kuşku duymadığını vurguladı. Öğüt, “Başbakanın rüzgarıyla seçim kazandılar ve bol keseden 13-0 alırız diye atıyorlar. Ne ürettiniz de, ne alacaksınız. Halkın oylarına sandık başında mühürü siz mi vuruyorsunuz. Öyle yağma yok. 10 yıldır kasanıza giren gelirler ortada, yaptıklarınızda. Bu zamanı geldiğinde önlerine konulacak. Aday olursak, burunlarından fitil fitil getireceğiz.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat