Özdilek

Siyaset

ÖGÜT, GEBZE VE DARICA’DAYDI

Öldürülen Gebze-Darıca Diyarbakırlılar Dernek Başkanı Cengiz Karadamar için taziye ziyaretleri sürerken CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt Darıca'daki dernek binasına gelerek taziyelerini bildirdi.

6 Ocak 2013 Saat: 13:37
ÖGÜT, GEBZE VE DARICA’DAYDI
ÖGÜT, GEBZE VE DARICA’DAYDI

CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali'ninde eşlik ettiği taziye ziyaretinde Ensar Öğüt'ü Gebze'nin İş adamlarından  İlhami Sarıtoprak ve öldürülen Cengiz Karadamar'ın ağabeyi Sedat Karadamar birlikte karşıladılar. Diyarbakırlılar Emniyeti ve Savcılığı Ensar Öğüt'e şikayet ettiler.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'e gelişmeleri tek tek anlatan, Cengiz Karadamar'ın ağabeyi Sedat Karadamar olayın ihmaller sonucu daha da vahim bir hal aldığını olayın kilit ismi veya birinci şüpheli olarak ismi geçen R.C’nin olaydan 24 saat sonra gözaltına alındıktan 10 dakika sonra  serbest bırakıldığını ileri sürdü.

ÖĞÜT'TEN ÖZEL BİR RICA
Öğüt,Dernekte bulunan çok sayıda Diyarbakırlılara olaydan duyduğu üzüntülerini belirterek olayla ilgileneceğini, Kocaeli Valisi'nden gereken bilgi ve gelişmelerin akışını isteyeceğini gerekirse olayı TBMM'inde gündeme getireceğini, yalnız bu acı olaydan sonra bölgedeki tüm Diyarbakırlı vatandaşlardan olaya sağduyu ile yaklaşmalarını istedi.

GAZETECİYİ UNUTMADI

Öte yandan, geçtiğimiz gün yaşamını yitiren gazeteci Coşkun Orhan’ın Mevlana Mahallesindeki  ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat