Özdilek

Siyaset

ÖĞÜT, DARICA’NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ

CHP Darıca Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt İle Esnav Ziyaretleri Gerçekleştirdi. Esnaflara Görüş Sordu, CHP Darıca Adaylarına Oy İstedi

7 Ekim 2013 Saat: 21:07
ÖĞÜT, DARICA’NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ
ÖĞÜT, DARICA’NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ

CHP Ardahan Milletvekili, Ensar Öğüt, Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan adaylığı için ilçelerde vatandaşlarla buluşup, görüş almaya devam ediyor. On ilçede yaptığı halk toplantıları ve son olarak Gebze’de  yaptığı danışma kurulu toplantınsın ardından, bu kez Darıca sokaklarını dolaştı.

İlimizin nüfus bakımından üçüncü büyük ilçesi olan Darıca’da, esnafları dolaşan Ensar Öğüt, girmediği dükkan, kahve, berber ve kasap bırakmadı. Çoğu esnafın yakından tanıdığı Ensar Öğüt’e ilgisi yoğun oldu.

Yer yer sohbet eden ve Kocaeli Büyükşehir belediyesi ile ilgili görüş soran Öğüt’e  İl Yönetim kurulu üyesi Ahmet Özmet, ilçe başkan yardımcıları Cengiz Altun, Murat Koçak ve Servet Yalçın ile Belediye başkan aday adayları Cengiz Hamşioğlu ve Yakup Törk’de eşlik etti.

Darıca merkezde iki saate yakın esnafları tek tek dolaşan Öğüt, ister kendisi ister başka arkadaşı olsun Büyükşehir ve Darıca Belediyelerinin kazanılması için destek istedi.Ardahan milletvekili Ensar Öğüt daha sonra CHP Darıca ilçe başkanı Selam Kösalı ve partililerle bir araya gelip görüş alışverişinde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat