Özdilek

Ekonomi

Öğüt,”Bu Ayıp Bir daha Yaşanmamalı”

CHP Ardahan milletvekili, Gebze’li işadamı Ensar Öğüt, İzmit Yeşilova Kurban pazarının hazırlanmamasını eleştirerek, konuyu meclis gündemine taşıyacağını söyledi.

15 Ekim 2013 Saat: 13:58
Öğüt,”Bu Ayıp Bir daha Yaşanmamalı”
Öğüt,”Bu Ayıp Bir daha Yaşanmamalı”

Gebze, Körfez ve derince kurban pazarlarından sonra İzmit Yeşilova Kurban pazarını gezen, domuz yağı ile yapılan yemle beslenen ithal hayvan ve etlerin yenmemesi için bizzat el ilanları dağıtan Ensar Öğüt, kurban yerinde karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü ve tepki gösterdi. Öğüt, Yeşilova kurban pazarının fotoğraflarını meclise sunarak, gelecek bayramda kurban bayramında yerlerin düzenlenmesi için önerilerde bulunacağını söyledi.

 

İZMİT KURBAN PAZARI MECLİS GÜNDEMİNE GELİYOR

 

Öğüt, “İzmit bir ilin merkezi. Oysa hayvan pazarı korkunç derecede sahipsiz. Tuvaletler, alan rezillik içinde. İnsanlara reva görülen muameleyi kınıyorum. Başlattığım kampanyayı devam ettirmek, el ilanı dağıtmak için gittim ve dondum kaldım. Büyükşehir ve İzmit Belediye başkanının buraları gezip denetlemesi gerekirdi. Gidip görseler onlarda üzülür. Bir dahaki bayramlarda bu rezilliklerin yaşanmaması için konuyu meclise taşıyıp önerilerimi de sunacağım”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat