Özdilek

Siyaset

Öğüt,Akmeşe’de 15 köyü Dinleyecek

Köylülerle Cuma namazı sonrası buluşacak

12 Aralık 2013 Saat: 11:30
Öğüt,Akmeşe’de 15 köyü Dinleyecek
Öğüt,Akmeşe’de 15 köyü Dinleyecek

CHP Milletvekili, Gebzeli işadamı Ensar Öğüt, Cuma günü Akmeşe köylerinin daveti üzerine, köylülerin sorunlarını dinleyecek.

 

Öğüt, Akmeşe köylülerinin daveti üzerine Cuma günü Akmeşe’de köylülerle birlikte Cuma namazını kılacak. Namaz sonrası köylülerin sorunlarını dinleyecek olan Ensar Öğüt, bir rapor hazırlayıp hem partisine sunacak hem de diğer illerde hazırladığı raporlarla birlikte meclis gündemine taşıyacak.

 

Vekil Ensar Öğüt, “TBMM’de ülkemizin her sorununa sahip çıktığımız gibi ülkemizin belkemiği olan köylülerimiz sorunları içinde mücadele yürüttüğümüzden, her ilde köylülerimizin ilgisi, talebi ve desteği ile karşılaşıyorum. Bir süredir ilçelerimizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin CHP tarafından alınması için çalışmalar yürütüyorum. Bu nedenle, köylülerimiz görüşmek, sorunlarını bana iletmek istediklerini söylediler. Bunun için Akmeşe köylülerini dinleyeceğim”dedi.

 

Öğüt, il ve ilçe başkanını da bilgilendirdiğini, İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen’in de programının müsait olması durumunda katılacağını ifade etti. Öğüt, “Köy bve köylülerimizie sahip çıkalım kampanyamız doğrultusunda Köylülerin sorunları ile ilgili bir rapor hazırlayacağım. Genel Başkanımıza sunacağım. Ayrıca, TBMM’ye taşıyacağım” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat