Özdilek

Güncel

ÖĞRETMENEVLERİNDE İÇKİ YASAĞI BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı öğretmenevlerindeki alkol yasağı 9 Eylül’de başlıyor. Alınan kararla birlikte İzmit Öğretmenevi’nde alkol servisi yapılmayacak

27 Ağustos 2013 Saat: 12:40
ÖĞRETMENEVLERİNDE İÇKİ YASAĞI BAŞLIYOR
ÖĞRETMENEVLERİNDE İÇKİ YASAĞI BAŞLIYOR
Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu`nun üniversitelerin sosyal tesislerinde uygulamaya koyduğu alkollü içki satış yasağı, şimdi de kamu kurumlarına ait sosyal tesislere yansıyor. Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı öğretmenevlerinde alkol yasağı kararı alındı. İlimizdeki öğretmenevlerindeki alkol satış yasağı, 9 Eylül günü resmen başlayacak.
 
YAZI GÖNDERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı, 81 il valisine öğretmenevlerine getirilen alkol yasağıyla ilgili resmi bir yazı gönderdi. Valilik ise gelen yazıyı milli eğitim müdürlüğüne bildirdi. Milli eğitim müdürlükleri de yasağın 9 Eylül`den itibaren uygulanacağının yer aldığı yazıyı öğretmenevi yönetimine göndererek, gerekli işlemleri yapmasını istedi.
 
SAYI DÜŞECEK
Eğitimcilerin, 9 Eylül`de başlayacak alkol yasağına nasıl tepki vereceği merak ediliyor. Piyasadaki alkollü mekanlardan daha uygun olan öğretmenevinde müşteri sayısının düşeceği düşünülüyor. Bundan böyle öğretmenevleri sadece konaklama ve düğünlerin yapılacağı mekan haline gelecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat