Özdilek

Spor

Öğrencilerden Tolga Havuç’a Süpriz Doğum Günü

Başkanı olduğu Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü öğrencileri ,Tolga Havuç’a sürpriz doğum günü yaptılar

17 Aralık 2014 Saat: 16:38
Öğrencilerden Tolga Havuç’a Süpriz Doğum Günü
Öğrencilerden Tolga Havuç’a Süpriz Doğum Günü

Kulübün vefalı velileri ve sporcuları kulübün kurucusu ve Başkanı aynı zamanda cimnastik antrenörü olan ilimizin tanınan gençlerinden Tolga Havuç’a büyük bir doğum günü organizasyonu düzenledi. 1990 yılında hayata gözlerini açan Başkan Tolga Havuç’un resimlerinden oluşan ve veliler tarafından özel yaptırılan maskelerle yüzlerini kapatan sporcular Başkan Tolga Havuç’un salona girmesiyle beraber velilerle birlikte büyük bir sevgi seli oluşturdu.

Yapılan sürpriz karşısında büyük bir şok yaşayan Başkan Tolga Havuç daha sonra sporcuların kendisi için çizmiş olduğu doğum günü resimlerini aldı. Çok yoğun bir katılım sağlanan doğum günü programına veliler tarafından özel olarak hazırlatılan büyük bir doğum pastası getirildi. Her zaman ki gibi kulübün amlemi pastada yerini aldı.

Başkan Tolga Havuç pastayı tüm sporcularla birlikte keserek tüm velilere ve sporcularına tek tek teşekkür ederek yakından ilgilendi. Özellikle son Marmara Cimnastik  Şampiyonu olarak tarihe geçen Kulüp’te veliler de en az sporcular kadar istekli ve arzulu olması tüm ülke spor camiasına örnek oluyor.

Bu güzel programda  veliler Başkan Tolga Havuç’a havuç fotoğrafı olan ve havucun yararlarının yazdığı bir tşört hediye etti. Programa kulübün tüm antrenörleri eksiksiz katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Tolga Havuç ‘Tüm velilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum, bu kulübü kurarak böylesine güzel böylesine büyük bir ailem olduğu için hayatımda ilk kez kendimden ve işimden gurur duyma ve de bunu hissetme şerefine nail oldum. Olimpiyat Yıldızları ailesi olarak bu kent bizi her ne kadar başarılarımızla, ilklerimizle konuşsa da bir yandan da velilerimizle ne kadar büyük bir aile olduğumuzu konuşuyor. Biz kulüp olarak antrenörlerimizle, sporcularımızla ve velilerimizle o kadar büyük ve bir o kadar da bağlı bir aileyiz ki anlatmakta kelimelerim kifayetsiz kalıyor. Bu birliktelikten aldığım manevi güç şahsıma daha çok çalışma, daha çok üretme inancı veriyor. Genç yaşımda bana bu inancı veren, bizleri istikbalimizin temeli olan geleceğimiz olan sporcularımıza hizmet etme sevgisini veren Allah’a şükrediyorum. Tüm velilerimize, sporcularımıza ve antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki benim ailemsiniz. ‘ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat