Özdilek

Eğitim

ÖĞRENCİLER,ÇEVREYE ÇOK DUYARLI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

İzmit Belediyesi tarafından okullarda gerçekleştirilen geri kazanım eğitimleri meyvelerini veriyor. Kentteki bütün okullarda eğitim çalışmaları yaptıklarını belirten Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem ve destek verdiği çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan eğitim çalışmalarını sürdürüyoruz, bir yandan da okullarımızda biriktirilen atık yağları toplayarak biodizele dönüştürüyoruz” dedi.

ÇEVRE KORUNUYOR

1 litre atık yağın 1 milyon litre suyu kirlettiğini söyleyen Açıkgöz “Okul yönetimleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle yapılan işbirliği ile şimdiye kadar 2165 litre atık yağ topladık Bu da 2 milyar 165 milyon litre suyun kirlenmekten kurtardığımızı göstermektedir. Çevreye büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde en çok bitkisel atık yağ toplayan ilk üç okulumuza ödüller vereceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat