Özdilek

Güncel

ÖĞRENCİLER MÜDÜRLERİ İÇİN EYLEM YAPTI

İzmit Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, Şehit Özcan Kan Anadolu Lisesi'ne atanmak istenen okul müdürü Ali Paşa Naipoğlu'nun görevinden alınmaması için Kocaeli Valiliği bahçesine gelerek bir basın açıkla

12 Aralık 2013 Saat: 17:32
ÖĞRENCİLER MÜDÜRLERİ İÇİN EYLEM YAPTI
ÖĞRENCİLER MÜDÜRLERİ İÇİN EYLEM YAPTI

Grup adına konuşan 12. sınıf öğrencilerinden Merve Nur Arslan, 22 aydır müdür olarak görev yapan Naipoğlu'nun kendilerini başarıya ulaştırdığını kaydetti. Sınavda başarılı bir sonuç almak için müdürlerinden ayrılmak istemediklerini kaydeden Arslan şunları söyledi: “Ali Paşa öğretmenimiz bizlerin en büyük destekçisi olmuştur. 
 
İSPİRLİ, KIRMADI
Bu kadar başarılı olmamızı sağlayan, okulumuzu yepyeni bir görünüme kavuşturan öğretmenimizin gitmesini istemiyoruz.” Öğrencilerin geldiğini haber alan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, valilik bahçesine indi. Öğrencilerle görüşen İspirli, “Öğretmeniniz istemiyorsa başka bir okula ataması gerçekleşmez” diyerek öğrencileri rahatlattı. Naipoğlu'nun okuldan ayrılmak istemediğini söyleyen öğrenciler, “Öğretmenimiz kendi isteğiyle ayrılmıyor” dedi.
 
ALKIŞ YAĞMURU
Müdür İspirli'nin, “Bu konuyu gerekirse valimize de iletirim” demesi üzerine öğrenciler İspirli'yi alkış yağmuruna tuttu. Naipoğlu'dan habersiz bir şekilde valiliğe geldiklerini söyleyen öğrenciler, “Müdürümüz yarın okulda bir veda konuşması gerçekleştirecek. Bu güzel haberi kendine ileteceğiz. Sürecin bir an önce müdürümüzün lehine sonuçlanmasını istiyor ve bizlerden ayrılmamasını diliyoruz” dedi. Öğrenciler olaysız bir şekilde valilik önünden ayrıldı. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat