Özdilek

Eğitim

Öğrenciler karnelerini Vali’den aldı

Eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencileri ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Onkoloji ve Hematoloji bölümlerinde tedavi gören 18 öğrenciye törenle karneleri verildi.

23 Ocak 2015 Saat: 18:07
Öğrenciler karnelerini Vali’den aldı
Öğrenciler karnelerini Vali’den aldı

2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan 349 bin 236 öğrenci karne sevinci yaşadı. Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan Gündoğdu İlköğretim Okulu’nda eğitim gören 89 öğrenci ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Onkoloji ve Hematoloji bölümlerinde tedavi gördüğü sürede eğitim alan 18 öğrenci yarıyıl karnelerini protokolün elinden aldı.

 


GÜZELOĞLU KARNELERİ DAĞITTI

Gündoğdu İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen törende Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Derviş Ahmet Set, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu hazır bulundu. İzmit Halk Eğitim Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun Kırklareli Yöresi halk dansını sergilemesiyle başlayan programda, çocukların karneleri dağıtmak için sınıfa gelen Güzeloğlu, öğrencilerle tek tek sohbet etti.

 

HASTANEDE KARNE HEYECANI

Gündoğdu İlkokulu’nun ardından KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin Onkoloji ve Hematoloji Bölümlerini ziyaret eden Vali Güzeloğlu’na burada KOÜ Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü ve İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu da eşlik etti. Hastanede tedavi gördüğü sürede ilkokul ve ortaokul düzeyinde eğitim alan 18 çocuğa karnelerini Vali Güzeloğlu verdi.

 

“BİR AN ÖNCE SAĞLIKLARINA KAVUŞMALARI DUAMIZ”

Burada kısa bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, “Bugün binlerce öğrenci karnelerini aldı. Gündoğdu İlkokulu’nun ardından burada, bu özel yerde de karne heyecanı yaşıyoruz. Bugün burada tedavi gören çocuklarımızı ziyaret ettik. Allah’tan duamız bir an önce sağlıklarına kavuşmaları” şeklinde konuştu.

 

“ONLARLA BİR BÜTÜNÜZ”

Sözlerini sürdüren Güzeloğlu, “Onların hayata tutunmaları ve inşallah tedavi sonrasında sağlıklarına kavuştuklarında derslerinden ve arkadaşlarından geri kalmamaları adına uyguladığımız bir proje. Ben bu projeyi çok önemsiyorum. Onlarla bir bütün olduğumuzu göstermek için onlara bugün karne verdik” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat