Özdilek

Turizm

ÖĞRENCİLER, BOYA VE ÇİZGİLERLE ALİAĞA’YI RESMETTİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Aliağa Ticaret Odası’nın (ALTO) İlköğretim okulu öğrencileri arasında bu yıl  3. Kez düzenlediği “Aliağa’da Yaşam” Konulu resim yarışması sonuçlandı. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aliağa Ticaret Odası iştirakiyle oluşturulan Komisyon tarafından değerlendirilerek, dereceye giren eserler belirlendi. Yarışmada, iki farklı kategoride dereceye giren öğrencilere ödülleri Aliağa Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle verildi.

 
 
Törene; Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Erol Güngör, Hamdi Erdem, Yönetim kurulu üyeleri Ekrem Toker, Mehmet Keskin, Doğan Er, Uğur Akyıldız, Kürşat Tanrıkulu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Şube Müdürü Nasuh Gökdemir, öğrencilerin aileleri ve öğretmenler katıldı.
 
ÖĞRENCİLER İKİ FARKLI KATEGORİDE YARIŞTI
Yarışmada; Aliağa'yı nasıl gördüklerini farklı tekniklerle resmeden 1. Kademe öğrencilerinden Petkim İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Cemre Çam 1. Kademe birincisi oldu. Petkim İlköğretim Okulu öğrencilerinden 1. A sınıfı öğrencisi Pelin Su Yağcı ikinci, Dilara Aras da üçüncü oldu. 1. Kademe ikincisi birinci sınıf öğrencisi Pelin Su Yağcı, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu.
 
6-7-8. Sınıfları kapsayan 2. Kategoride birinciliği Gazi İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Çağlayan Binboğa, ikinciliği Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Saadet Nur Macit, üçüncülüğü Petro Kimya İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Onur Yanık kazandı.
 
ÖĞRENCİLER GÖZÜYLE RESİMLERDE ALİAĞA
Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı, Aliağa Ticaret Odası’nın ilçede eğitime büyük katkıları olduğunu ifade ederek, “Aliağa Ticaret Odası, bizim eğitim faaliyetlerimizde de her zaman yanımızda yer aldı. Aliağa Ticaret Odası’nın, Müdürlüğümüz işbirliğinde düzenlediği resim yarışmasının da çocuklarımıza resim ve çevre sevgisini arttıracağını düşünüyorum” dedi.
 
ADNAN SAKA: “NASIL BİR ALİAĞA’YA ÖZLEM DUYULDUĞUNU GÖRMEK İSTEDİK”
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Bu yarışmayla, hızla gelişen Aliağa'nın, öğrencilerimiz gözüyle nasıl göründüğü, nasıl algılandığını ve nasıl bir Aliağa’ya özlem duyulduğunu görmek istedik. Bu tür eğitim aktiviteleriyle gençlerimize ve çocuklarımıza kentlerine ve geleceklerine sahip çıkma bilincini vermeye çalışıyoruz. Yarışmayı düzenlememizde ve her aşamada bize büyük desteği olan Aliağa İlçe milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz." Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat