Özdilek

Spor

Off-Road’da Şampiyonlar Belirlendi

2012 Türkiye Off-Road Şampiyonası Urla’da düzenlenen beşinci ayak yarışı ve Caner Akkafa-Suat İnan ikilisinin şampiyonluğu ile sona erdi.

5 Kasım 2012 Saat: 22:22
Off-Road’da Şampiyonlar Belirlendi
Off-Road’da Şampiyonlar Belirlendi

İzmir Doğa Sporları ve Off-Road Derneği tarafından İzmir Urla’da organize edilen şampiyona final yarışı, büyük çekişmeye sahne oldu.

3 Kasım Cumartesi günü saat 14:00’da Urla Belediyesi önündeki sembolik startın ardından, yarışa katılan 11 ekip iki gün boyunca üçü engelli, dördü mukavemet olmak üzere toplamda yedi özel etapta mücadele ettiler.

Birlas Performance takımından Caner Akkafa-Suat İnan ikilisi Mitsubishi Pajero ile mücadele ettikleri yarışı 116 toplam puanla ilk sırada tamamlamayı başarırken, aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu. İnci Akü Off-Road Takımı’ndan Cengiz İnceli-Rafet Yılmaz yine Mitsubishi Pajero ile 114 toplam puanla ikinciliği ve Suzuki Samurai ile ferdi yarışan Nihat Keskin-Deniz Dağlı ekibi de 100 toplam puanla üçüncülüğü elde ettiler.

 

Yarışın Sınıf 2 birincisi Suzuki Grand Vitara ile Birlas Performance takımından Ali Günpay-Erkan Dağlar olurken, sezon Caner Akkafa-Suat İnan ikilisinin şampiyonluğu ile sona erdi. 2012 Türkiye Off-Road Şampiyonası’nda ikinciliği eşit puana ulaşan Nihat Keskin-Deniz Dağlı elde ederken, Ahmet Tınkır-Rafet Yılmaz sezonu üçüncülükle tamamladı.2012 Türkiye Off-Road Takımlar Şampiyonluğu’nu ise 133 puanla İnci Akü Off-Road Takımı elde etti.

Organizasyon, pazar akşamı Urla’daki Titus Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübü’nde gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat