Özdilek

Siyaset

ÖDP Sarıbay’ı ziyaret etti

Özgürlük ve Dayanışma Partisi, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

25 Ocak 2018 Saat: 13:16
ÖDP Sarıbay’ı ziyaret etti
ÖDP Sarıbay’ı ziyaret etti

Ülkeyi manipüle ediyorlar

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan ÖDP İl Başkanı Osman Bahçeci, “Yeni dönem sizlere, partinize ve kentimize hayırlı olsun” dedi. Ülkenin gidişatının çok kötü olduğunu dile getiren Bahçeci, “Bu gidişattan rahatsız olanlar olarak bir araya gelip önümüzdeki süreçte ne yapabilirizi konuşmak gerekir. Artık AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye sunabileceği bir şey kalmamıştır. Savaşlarla, farklı gündemler yaratarak ülkeyi manipüle ediyorlar. Ahlaksız bir politika yürütüyorlar “ diye konuştu. Bahçeci son olarak CHP’lileri 4 Şubat Pazar günü gerçekleştirecekleri İl Kongrelerine ve 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirecekleri Dayanışma Gecesine davet etti.

Bütünleştiğimiz noktaları büyütmeliyiz

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “3, 4 Şubat tarihlerinde büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Ardından çalışmalarımıza yoğun bir şekilde başlayacağız. Adalet yürüyüşünde, referandumda olduğu gibi bileşenlerle birlikte hareket etmeliyiz. Bunun için bir konsept oluşturmak gerekir. Bu şehrin demokratlarını, laiklerini, solcularını, sosyalistlerini, parlamenter sistemi ve Cumhuriyeti savunanları bir araya getirmemiz gerekiyor. Tabiki hepimizin ayrı görüşleri, düşünceleri var, farklı partilerde mücadele ediyoruz ama ortak değerlerde bir araya gelmeliyiz ve bütünleştiğimiz noktaları büyütmeliyiz.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat