Özdilek

Siyaset

ÖDP’li Başkanın yargılanması ertelendi

‘’Cumhurbaşkanına hakaret’’ suçlamasıyla devam eden yargılanması, sanık avukatının talebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

15 Eylül 2015 Saat: 12:56
ÖDP’li Başkanın yargılanması ertelendi
ÖDP’li Başkanın yargılanması ertelendi

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İl Başkanı Osman Bahçeci’nin bugün yapılması gereken duruşmasına katılmak için İstanbul’dan gelen parti avukatı Deniz Demirdöğen, Gebze yakınlarında kaza geçirdi. Kullandığı arabanın hurdaya dönmesine rağmen yara almadan kurtulan avukat, duruşmanın ‘mücbir sebep’ dolayısıyla ertelenmesi talebini içeren dilekçesini Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi’ne ulaştırdı. Talebi kabul eden mahkeme, daha sonra tebliğ edilmek üzere duruşma gününü ileri bir tarihe erteledi. Bahçeci, Recep Tayyip Erdoğan’ın Aralık 2014’te bir törene katılmak üzere İzmit’e gelmesi öncesi parti binasına asılan pankarttaki karışık harfler arasında “hırsız, katil, kente gelme” ifadesi bulunduğu iddiasıyla “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçundan ceza verilmesi istemiyle açılan davada yargılanmaya başlamış ve ilk duruşmaya da Temmuz ayı sonunda çıkmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat