Özdilek

Güncel

Odabaş: Türkiye’nin iktidardan çok muhalefet sorunu var

Kocaeli Küçük Millet Meclisi Aralık ayı toplantısında konuşan Bahri Odabaş, AKP’lilerin toplantılara katılmadığını belirterek, “Türkiye’nin iktidardan çok muhalefet sorunu var” dedi.

7 Aralık 2014 Saat: 16:19
Odabaş: Türkiye’nin iktidardan çok muhalefet sorunu var
Odabaş: Türkiye’nin iktidardan çok muhalefet sorunu var

Kocaeli Küçük Millet Meclisi’nin geçtiğimiz akşam Sivil Toplum Merkezinde gerçekleştirilen aralık ayı toplantısında  Alevi Açılımı ve Dubai Port Limanı durdurma kararları ile Kocaeli’ye getirecekleri ele alındı.   Toplantıya DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, SP’den Mustafa Can ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

“CESUR SİVİL TOPLUMDAN KAÇIYORLAR”

Toplantının açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü Bahri Odabaş yaptı.

Odabaş, toplantıya katılım gösteren DSP ve SP temsilcilerine teşekkür ederek AKP’nin hiçbir toplantıya katılmamasını birazcık anladığını, özgür ve cesur sivil toplumdan kaçtıklarını ancak muhalefet partilerinin bu fırsatı neden değerlendiremediklerini anlayamadığını ifade etti ve “Bence Türkiye’nin iktidardan çok muhalefet sorunu vardır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat