Özdilek

Ekonomi

Odabaş, “tarım alanlarının talanını yerinde göstereceğim”

İlginç ve ilgi çekici eylem ve muhalefeti ile tanınan Marmara Sanayici ve İşadamları Derneği(MARSİAD) Genel başkanı Bahri Odabaş, kendileri tarafından hazırlanan ve 3 adet KOB’i projesinin engellendiğini ifade edecek.

1 Temmuz 2014 Saat: 16:06
Odabaş, “tarım alanlarının talanını yerinde göstereceğim”
Odabaş, “tarım alanlarının talanını yerinde göstereceğim”

tarım alanlarının talan edildiğini göstermek amacıyla Perşembe günü Kartepe, Hasanpaşa mahallesinde  protestoda bulunacağını açıkladı.

MARSİAD Genel başkanı Bahri Odabaş, “MARSİAD’ın 10 yıldır hayata geçirmeye çalıştığı, 10.000 kişilik istihdam, Kocaeli kent içi trafiğine % 20 civarı rahatlama, ve Tarım ve yerleşime uygun olmayan kıraç alanların sanayi için değerlendirilmesine katkı sağlayıp Türkiye’ye örnek olabilecek  KOBİ OSB Projesinin,  siyaseten engellenerek tarım alanlarının nasıl talan edildiğini yerinde göstereceğim. Bu açıklamadan da sonuç alamadığımız takdirde sonraki açıklamamız başbakanlık önünde olacak”dedi.

Odabaş, 03.07.2014 Perşembe günü, Saat 09.50 de Valilik önünden araçlarla  Kartepe-Hasanpaşa Mahallesine, oradan Kandıra Cezaevi ilerisindeki KOBİ OSB sahasına gidileceğini, saat 11.30 da İzmit’ e dönüleceğini söyledi. İletişim.0262 3253124-0532 3073899 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat