Özdilek

Güncel

Odabaş: STK lar Dolgu Olmasınlar

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, sivil toplum kuruluşlarının siyasi dolgu malzemesi olmamaları konusunda uyardı ve birlik çağrısında bulundu.

13 Eylül 2013 Saat: 13:45
Odabaş: STK lar Dolgu Olmasınlar
Odabaş: STK lar Dolgu Olmasınlar

MARSİAD Şube Başkanı Bahri Odabaş Kızılay Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu’nu ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerine devam eden Şişmanoğlu’nun en son durağı Kızılay oldu. Şube Başkanı Muzaffer Şişmanoğlu’yla görüşen ve çalışmaları değerlendiren Odabaş, sivil toplum kuruluşlarının siyasi dolgu olarak kullanıldığını öne sürdü.

‘SAMİMİ İŞLER YAPIYORUZ’

Sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti ilişkilerinde zihniyet değişimine İhtiyaç olduğunu söyleyen Bahri Odabaş, “Artık sivil toplum kuruluşları,siyasi partilerin sadece seçim döneminde boş vaadlerle uğradıkları yer olmaktan çıkarılmalıdır” dedi. Sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına göre toplum yararına samimi ve ciddi işler yaptığını ifade eden Odabaş “Kızılay bunların başında geliyor” dedi.

‘SİYASİ ENGEL VAR’

Odabaş açıklamalarının devamında, “MARSİAD olarak bizde Toplum yararına sosyal ve ekonomik alanlarda bir çok projeler ürettik ancak bunların büyük bir bölümünü siyasi engeller nedeni ile hayata  geçiremedik,yüzbinlerce insana iş imkanı sunacak projelerimiz çok basit siyasi engeller nedeni ile dosyalarda bekliyor. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi ile kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat