Özdilek

Ekonomi

Odabaş,İstihtam Sağlayacak Projelerimizi AKP Yöneticileri Engelliyor

MARSİAD Genel başkanı Bahri Odabaş yaptığı basın toplantısında Türkiye’nin önünü açacak Milyonlarca İnsanımıza İstihtam sağlayacak projelerin engellendiğini sesini bir türlü duyuramadığından yakındı.

9 Ocak 2014 Saat: 21:13
Odabaş,İstihtam Sağlayacak Projelerimizi AKP Yöneticileri Engelliyor
Odabaş,İstihtam Sağlayacak Projelerimizi AKP Yöneticileri Engelliyor

MİLYONLARCA İNSANA İSTİHDAM VE YARAR SAĞLAYACAK PROJELERİMİZ ENGELLENİYOR!

 

MARSİAD olarak AK PARTİ ile aynı zamanda kurulduk, aynı binayı paylaştık en güçsüz zamanlarında en büyük destekleri verdik ancak PROJELERİMİZDE EN BÜYÜK ENGELLERİ Ak Parti yöneticilerinden gördük!

Durumu Sayın BAŞBAKAN’A ifade edebilmek için 10 yıl mücadele ettik fakat onlarca yazı, fax, Mektup ve e-maillere hiçbir cevap alamadık. En son İsmet Paşa stadındaki Kongre de bizzat eline not iletmeme rağmen yine de cevap alamadım.Sadece MİLYONLARCA İNSANA İŞ VE AŞ İMKANI SUNACAK PROJELERİMİZİ 30 DAKİKA DİNLEMESİNİ VEYA BİRİNİ GÖREVLENDİREREK DİNLETMESİNİ TALEP ETTİM!!! OLMADI!!!

Şimdi KOCAELİDEN Basın yayın aracılığı ile ulaşmaya çalışıyorum yine de duyuramazsam BAŞBAKANLIK önünden sesleneceğim olmazsa TBMM önünden sesleneceğim.

 

SADECE 2 PROJEMİZ DEVRİM NİTELİĞİNDEDİR.

  1. ORGANİK,  DOĞAL TARIM GERİ DÖNÜŞÜMLÜ ENTEGRE ÜRETİM.

Bu Proje Hayata geçtiğinde EN KÜÇÜK ÇİFÇİ AYDA 3000 TL CİVARI PARA KAZANACAĞI İÇİN KENTLERDEN KÖYLERE GÖÇ NEDENİ İLE KENTLERİMİZ RAHATLAYACAK, ÖNCE TÜRKİYE İNSANI SONRA DÜNYA İNSANI SAĞLIKLI DOĞAL ÜRÜNLERLE BESLENME İMKANINA KAVUŞACAK! Detay proje dosyasında.

  1. KOBİ OSB(ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ).

Bu Proje ile KENT İÇİ VE YERLEŞİM BÖLGELERİ VE TARIM ALANLARINA KONUÇLANAN VE BURALARI SIKIŞTIRAN AYNI ZAMANDA BURALARA SIKIŞAN ÜRETİM YERLERİ KENT DIŞINDA TARIM VE YERLEŞİME UYGUN OLMAYAN KIRAÇ ALANLARA TAŞINARAK UCUZ VE MODERN MEKANLARDA ÜRETİME GEÇİLECEK, KENTLERDE ASGARİ %20 TARFİK RAHATLIĞI SAĞLANMIŞ OLACAKTIR.

 

 

 

 

 

                                                                                                        Bahri ODABAŞ

                                                                                                            MARSİAD BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat