Özdilek

Ekonomi

Odabaş; Akp Kocaeli, Türkiye Ve Dünya’ya Neler Kaybettirdi !

Marsiad genel başkanı sanayici İş adamı Bahri Odabaş Projelerini açıklamaya devam ediyor.

18 Ocak 2015 Saat: 13:30
Odabaş; Akp Kocaeli, Türkiye Ve Dünya’ya Neler Kaybettirdi !
Odabaş; Akp Kocaeli, Türkiye Ve Dünya’ya Neler Kaybettirdi !

Bahri Odabaş’ın basın açıklaması şöyle:

Daha önce Türkiye için hayata geçirmeyi planladığı tarım projelerinin nası engellendiğini ,bunların yansıması olarak  ülke ekonomisinin neler kaybettiğini açıklamaya devam ediyor.

 

  Daha önceki açıklamamda neden  AK Parti yerine AKP yi kullanacağımı, çünkü bence aklığın ve aydınlığın kalmadığını, ülkeyi karanlığa götürdüğünü özet olarak ifade etmiş ve detaylarını zamanla bölüm bölüm açıklayacağımı ifade etmiştim.

Ancak AKP nin engellediği projelerimizi açıklamadan önce tüm engellere rağmen hayata geçirdiğimiz projelerden ikisini açıklayarak laf üretmediğimizi anlatmaya çalışacağım.

DOĞAL VE YERLİ PATLAYAN MISIR (CİN MISIRI) ÜRETTİMİ

Daha önce %90 nını Arjantin’den  ithal ettiğimiz, GDO lu ve Çok Pahalıya tüketicilere sunulan ve milyonlarca doların yurt dışına çıktığı ve yerli çiftçimizin 1.50 TL ye Patlayan mısır yerine yemlik 0.25 TL ye mısır üretmek zorunda bırakıldığı yıllarda,

MARSİAD Olarak bu işe el attık, Üç yıllık zorlu ARGE çalışması sonucunda  önce Akdeniz Tarım araştırmada yerli patlayan mısır tohumunun geliştirilerek Kocaeli Bölgesindeki çiftçilerimize ücretsiz olarak tohumları teslim ederek 1.5 TL den satın alma garantisi verdik, sonucunu Arjantin’den daha kaliteli ve GDO suz olarak halkımıza sunduktan sonra 2. Yıl KOCAELİ,SAKARYA, VE BİLECİK Bölgesinde onlarca Çiftçiye Kocaeli Valiliği(Vali Göghan Sözer döneminde) İş birliği ile %50 hibe desteği verilerek tohumları teslim edip 1.50 TL den satın alma garantisi verdik, Yüzlerce ton mısır üretimi gerçekleştirdik ve yüz binlerce insanımıza 5 TL’ye GDO lu Mısır yerine 2 TL TL’ye kaliteli ve GDO suz mısır tüketmelerini sağladık.

Basın aracılığı ile tüm Çiftçi ve Esnafımızın ufkunu açarak şu anda %90 Patlayan mısırın yerli üretimden karşılanmasını temin ederek Milyonlarca dolar ülkemizde kaldığı gibi binlerce çiftçimiz ve on binlerce esnafımız ve milyonlarca insanımız bu projemizden yararlanmaya devam etmektedir.

AKP engelleri olmasaydı bu yerli doğal mısırı biz Yurt dışına ihraç eder olacaktık.

Hayata geçirdiğimiz, bundan daha büyük Projemizi önümüzdeki günlerde açıkladıktan sonra Türkiye’de devrim niteliğinde olacak fakat AKP engeline takılan diğer DEV PROJELERİMİZİ açıklayacağım. Amacım Yanlışlardan ders alınması.

SAYGILARIMLA

 

                                                                                                           Bahri ODABAŞ                                                                                                                                                                                                                     MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat