Özdilek

Siyaset

OCCUPY CHP kocaeli işgal edilemedi

CHP'nin işgal operasyonunun yöneten Ozan Çiftçi ulusal bir grubuz. Gönüllü gençler olarak seçim gecesi başlattığımız bir çalışma grubuyuz dedi.

19 Nisan 2014 Saat: 14:31
OCCUPY CHP kocaeli işgal edilemedi
OCCUPY CHP kocaeli işgal edilemedi

Amacımız ulusalcı en kafatası zihniyetten arınmasını dayanışması genel düşünce yapısı olarak seçen bir parti olmasını istiyoruz. Ideolojik algılardan sıyrılır ve uzak siyaset yapılmasını gençlerin parti içinde ve bayanların parti içinde daha çok söz sahibi olmalarını istiyoruz. Üniversite peyzaj bölümü mezunu Ozan Çiftçi, bu hareket bireysel değil toplumsal bir hareketir. Burada ki oluşumumuz daha yeni sayısı her geçen gün arttırmak istiyoruz. Il başkanı ile konuşup bir beyin fırtınası yaratmak istiyoruz. Bu bir parti hareketi değil. Biz parti üyesi olmayan insanlardan oluşuyoruz.

Iller topluluğunu kuracağız. Ortak fikirlerle, ortak beyin fırtınaları ile projeler üretip bunu CHP'ye açacağız. CHP gençlik kolları ile de irtibata geçeceğiz. Sosyal medyada başlayan bir hareket oldu ve birdenbire büyümeye başladı. OCCUPY hareketi bir algı harekete geçirme stilidir. Bunum için aslında bir değişim hareketi de diyebiliriz. İşgal hareketi sade algıyı güçlendirme tavrıdır. Kafatası avcılığı karış hareketi bir bastırma tavrı oluşuyor. Biz buna kafatasımız diyoruz. CHP'de de bu var. Bunun genel merkezde yaşadığımız bir sıkıntı olduğunu söyleyebiliriz. Bunun önüne geçmek gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat