Özdilek

Aşayiş

O operasyona Kocaeli'de takıldı

bilgisayarlarını açık bırakmak sureti ile para kazanacaklarını vaad ettikleri ve bu yolla çok sayıda vatandaştan para topladıkları ileri sürülen Detay Maxinet fşrmasına yönelik başlatılan soruştumalar başlatıldı.

8 Mayıs 2018 Saat: 11:00
O operasyona Kocaelide takıldı
O operasyona Kocaeli'de takıldı

İnsanlara bilgisayarlarını açık bırakmak sureti ile  para kazanacaklarını  vaad ettikleri ve bu yolla çok sayıda vatandaştan para topladıkları  ileri sürülen Detay Maxinet  fşrmasına yönelik başlatılan  soruştumalar kapsamında, önceki gün  aralarında Kocaeli’ninde bulunduğu  8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.   Operasyonda 28 kişinin gözaltına alındığı   operasyonda, yönetici konumunda 3 kişininde arandığı bilgisine ulaşıldı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, "Bilişim sistemleri, banka ve kredi kurumlarının kullanılması suretiyle nitelikli dolandırıcılık" suçundan  gözaltına aldığı şahısların sorguları devam ederken,  Kocaeli’nde gözaltına alınan kişi sayısı  ve kimlikleri konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat