Özdilek

Aşayiş

O Kurye tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri, oldukça başarılı bir operasyona imza attı.

13 Ocak 2018 Saat: 17:16
O Kurye tutuklandı
O Kurye tutuklandı

Alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmaları değerlendiren emniyet güçleri, bir şahısın doğu illerinden temin ettiği yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi,değişik yollardan getirerek, Kandıra üzerinden Ağvaya ve oradan da İstanbul’a geçireceğini belirledi.  Şâhısı takibe alan Kocaeli Polisi, Şahıs bindiği yolcu minübüsünü, Sakarya ili Kaynarca İlçesinden,  Kocaeli Kandıra İlçesine geçerken durdurdu. Takibe alınan şahısın üzeri ve valizi arandı.  Şâhısa ait valizde 7 kilo 800 gram eroin çıktı. Şahısın üzerinden  Erzurum’dan başlayarak   İstanbul’a kadar nerden nasıl gideceğine dair birde  pusula çıktı. Pusula’da yakalanmaması için değişik otobüs firmaları ile farklı güzergahlar kullanarak  İstanbul’a gitmesi belirtilen U.B isimli şahıs,  sevk edildiği Kandıra Adliyesinde tutuklanarak  cezaevine konuldu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat