Özdilek

Aşayiş

O evler denetimden geçti

Ülke genelinde rezidans, apart daire ve stüdyo evler şeklinde günübirlik evler otel gibi kullanılmaya başlanıldığı,bu gibi yerlerin mülk sahipleri tarafından doğrudan kiraya veriliyordu.

9 Şubat 2018 Saat: 18:08
O evler denetimden geçti
O evler denetimden geçti

Bu tür yerlerde terör örgütü mensuplarının örgütsel faaliyet yürütebilecekleri göz önünde bulundurularak terörle mücadelenin etkin bir şekilde yürütülmesi, genel asayiş ve kamu düzeninin korunması, adli ve idari işlemlerin yapılması, amacıyla genel güvenlik ve sağlık açısından risk teşkil eden unsurların engellenmesi, suça karışmış kişilerin takibi,yakalanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele noktasında Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Ülkemiz Genelinde “Günübirlik Kiralanan Evler” e yönelik uygulama yapıldı.Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinesinde, Gübirlik evlere yönelik  08Şubat Perşembe  saat 08:00 ile 09 Şubat Cuma Günü  saat 08:00 saatleri arasında  yapılan uygulamaya TEM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden  toplam 79 personel 31 ekip ile katıldı. Uygulama kapsamında  55gGünübirlik ev kontrol edildi. Yapılan denetim ve kontrollerde İzmit İlçesinde faaliyet gösteren 1 işletme hakkında tutanak tanzim edilerek 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunun Ek Madde- 1 hükümlerini ihlali nedeni ile 5.942 TL Para cezası tatbik edildi. Yetkililere günübirlik evlere yönelik uygulamaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat