Özdilek

Siyaset

Nöbetçi polislere bayram hediyesi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, ziyaret ettikleri karakoldaki nöbetçi polislere en güzel bayram hediyesini verdi

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde bir dizi ziyarette bulundu. Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu’nun Saraybahçe Polis Merkezi’ndeki nöbetçi polisleri ziyaret etmesi ise görevli memurlar için en güzel bayram hediyesi oldu.

SARAYBAHÇE POLİS MERKEZİ’NE ZİYARET

İl protokolü bu yıl aynı güne denk gelen Ramazan Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenledikleri ziyaretlerde bayram sevincine ortak oldu. Vilayet bahçesindeki Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, Doğu Kışla’da yapılan törenlerde Kocaeli halkıyla bir araya geldi. Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki geleneksel kent bayramlaşmasından sonra Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Saraybahçe Polis Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

POLİSLERİN BAYRAMINI KUTLADILAR

İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur’un eşlik ettiği Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, bayramın ilk gününde görev yapan polislere hayırlı nöbetler diledi. Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, nöbetçi polis memurların bayramını kutladı. Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu’nu misafir eden İl Emniyet Müdürü Çalkavur ile karakolda görevli polis memurları, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

JANDARMAYA BAYRAM ZİYARETİ

İl protokolünün bundan sonraki durağı ise İl Jandarma Alay Komutanlığı oldu. İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Uğur Dilbaz ile subay ve astsubaylar tarafından karşılanan Vali Topaca ile Başkan Karaoısmanoğlu, askerlerin bayramını kutladı. Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı fuar içindeki Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’ne geçti. Burada İl Emniyet Müdürü Çalkavur tarafından karşılanan Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, polislerle tek tek bayramlaştı.

MARAŞ DONDURMALI KARŞILAMA

Günün sürprizi ise Maraşlı dondurmacı Haydar Usta tarafından hazırlanan pasta şeklindeki dondurma oldu. Üzerinde Emniyet Müdürlüğü’nün arması bulunan ve ‘’Bayramınız Kutlu Olsun’’ yazan pasta şeklindeki Maraş dondurmasını Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu güçlükle kesebildi. İl Emniyet Müdürü Çalkavur, bayramın ilk gününde Vali Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu’na kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Vali Topaca da, Kocaeli’nde insanlar huzur içinde yaşıyorsa bunda tüm emniyet mensuplarının katkısı bulunduğunu söyledi.

VALİ TOPACA’DAN POLİSEVİ MÜJDESİ

Vali Topaca, konuşmasında Kocaeli polis teşkilatına yakışacak bir polisevinin inşaatına yakında başlayacaklarını da müjdeledi. Vali Topaca, Başiskele’de bu amaçla 15 bin metrekarelik bir alanın ayrıldığını, polisevinin projesinin hazır olduğunu ifade etti. Kocaeli’nde emniyet teşkilatına yakışan bir polisevinin yapımı için destek veren Başkan Karaosmanoğlu’na da teşekkürlerini ileten Vali Topaca, yeni bayramları yeni polisevinde kutlamayı arzu ettiklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat