Özdilek

Siyaset

Nevzat Paşa Esnaf Teftişine Çıktı

Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Doğan Filiz Çeyiz’in sahibi Filiz Kırcal’ın işyerinde sultan kıyafeti denedi, Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında ki sorulara yanıtladı,

18 Aralık 2012 Saat: 17:04
Nevzat Paşa Esnaf Teftişine Çıktı
Nevzat Paşa Esnaf Teftişine Çıktı

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Esnafları sık sık ziyaret eden Filiz Çeyiz’in sahibi Filiz Kırcal’ın işyerinde sultan kıyafeti deneyen Başkan Doğan,  Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında ki sorulara yanıt verdi. Diziyi izlemediğini vurgulayan Doğan “ Osmanlı bizim geçmişimizdir saygı duyuyoruz. Ama bu dizinin Osmanlı’yı anlattığını düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

 

HAFTANIN 2 GÜNÜ ESNAF ZİYARETİ

 Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirdiği inceleme gezisinde cadde üzerinde bulunan tüm dükkan ve mağazaları teker teker ziyaret eden Başkan Doğan, esnafların görüş ve önerilerini dinledi. Başkan Doğan “Haftanın 2 günü esnaf ziyaretlerinde bulunuyoruz. Bu hafta da Fethiye Caddesi esnaflarıyla bir aradayız. İzmit’te 13 bin esnaf var. Yıl içerisinde sürekli olarak yaptığımız ziyaretlerle onların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyoruz. Uygulamalarımızın gidişatını sorguluyoruz” dedi.

 

FETHİYE CADDESİ YENİ YILDA DEĞİŞECEK

 Şehir içinde bulunan alışveriş merkezlerinin esnaf için büyük sıkıntı yarattığını dile getiren Doğan “ Esnaflarımızın durumları sektöre göre değişiklik gösteriyor. Arz ve taleple ilgili durumlar her sektör için farklılık taşıyor ama ortak olan tek bir gerçek var değişime herkes ayak uydurmak zorunda. Değişimin anahtarı da kaliteli hizmetten geçiyor” şeklinde konuştu. Fethiye Caddesi’nin İzmit’in kalbi olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan bu nedenle caddeye büyük önem verdiklerini ve yapılacak olan yeni çalışmalar sonrasında Fethiye Caddesi’nin 2013’de bambaşka bir hal alacağını söyledi.

 

‘ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLSÜN’

 Çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Doğan “Fethiye Caddesi’nin zemini ile ilgili düzenleme ve yenileme çalışmaları yapacağız. Esnafımızı zor durumda bırakacak çalışmalar olmayacak bunlar. Yine ilçemizin bazı bölgelerinde uyguladığımız ağaç ışıklandırma çalışmalarına Fethiye Caddesi’nde gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Fethiye Caddesi esnafının yüzünün gülmesi” dedi.

 

‘DEĞERİ ANLAŞILACAK’

 Yaptığımız işlerin değerleri ileride anlaşılacak diyen Doğan “Acısu Parkı ve çevresinde yaptığımız çalışmalar, Cumhuriyet Parkı’nda yaptığımız çalışmalar, İkizliçeşme’de yaptığımız düzenleme, Üçyol’da yaptığımız çalışma Arnavut kaldırımları zaman zaman tepki çekti. Fakat bunların değeri önümüzdeki yıllarda anlaşılacak. İşlerimizin kalitesi gelecek yıllarda ortaya çıkacak” diye konuştu.

 

‘HEDEF 2023’

 İzmit’teki değişimin  il dışından gelenler tarafından daha iyi anlaşıldığını da söyleyen Başkan Doğan “Yaptığımız işler mukayese edilemez. Çalışmalarımızın hepsi Hedef 2023 konjonktüründe yapılıyor. Bizim bir diğer hedefimiz de  turizm kenti İzmit’i ön plana çıkarmak ve bu seviyeyi yakalamak. İzmit’in artık sanayi kenti olmadığını öne çıkarmak amacıyla yatığımız çalışmalara ve işlere devam edeceğiz. Bu süreçte esnafımızın da her zaman yanında olacağız” dedi.

 ‘MUHTEŞEM YÜZYIL’I İZLEMİYORUM’

Açıklamasının ardından ziyaretlerine devam eden Doğan esnaftan büyük ilgi gördü. Elnur Çanta’nın sahibi Meryem Yılmaz kendisini sosyal medyadan takip ettiğini Başkan’ın gün içerisinde pek çok yere gittiğini dile getirdi. Filiz Çeyiz’in sahibi Filiz Kırcal’ın işyerinde sultan kıyafeti deneyen Başkan Doğan,  Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkında ki sorulara yanıt verdi. Diziyi izlemediğini vurgulayan Doğan “ Osmanlı bizim geçmişimizdir saygı duyuyoruz. Ama bu dizinin Osmanlı’yı anlattığını düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat