Özdilek

Siyaset

Nevzat Doğan'dan seçim açıklaması

AKP'den İzmit Belediye Başkan Adayı olan Nevzat Doğan tekrar İzmit Belediye Başkanı oldu.

1 Nisan 2014 Saat: 10:00
Nevzat Doğan'dan seçim açıklaması
Nevzat Doğan'dan seçim açıklaması

Nevzat Doğan'ın seçim açıklaması:

Bizler görevlerimizi yaparken belediye başkanı olarak, önce hakka sonrada halka yaslanıyoruz. Bu seçim çalışmalarında da öyle oldu. Allaha hamdı olsun, halkımıza da teşekkür ediyoruz. Bu İzmit halkının kadirşinaslığının hizmete kendileri için çalışanı haklarını hukuklarını koruyana sahip çıktığını gösterdi. Bizim çalışmalarımızı onayladı. Ve bize bir 5 yıl daha çalışmamız için görev verdi. Benimde demokratik mücadele içinde olan tüm başkan adayları ve parti yöneticilerine teşekkür ediyorum. Onlar görevlerini yaptılar. Demokrasinin gereğini yaptılar. Birbirimizi, İzmit yakışır halkı üzecek bir tarzımız olmadı. İzmit’e yakışır bir seçim oldu.

Benim daha önceki seçimlerimde de nefes nefese geçmişti vekillikte 6. sıradan girdim, ilk girdiğim İzmit seçiminde yine kıran kırana bir seçim olmuştu. Bu seçimde kıran kırana geçti ve benim için bu durum sürpriz olmadı. Ama kazanan İzmit’imiz olmuştur. İzmit halkı olmuştur. Bundan sonraki dönemde şimdiye kadar olduğu gibi herkesin belediye başkanı, oy vereninde vermeyenin de, hepsinin hizmetinde olacağım. Hakkı hukuku adaleti ilke edinmiştim aynı prensiplerle daha çok çalışacağız. İzmit’imizi dünyada tanınan gururla yaşadığı ışıltılarıyla çocuklarımızın gurur duyacağı bir şehir yapma çalışmalarımızı sürdüreceğim.

Türkiye ve Kocaeli sonuçlarına baktığımızda gerçekten halkımızın Ak Parti belediyeciliğine ve sayın başbakanımıza olan güvenini göstermiştir. Kocaeli burada yapılan belediyecilik çalışmalarından son derece memnundur. Bundan sonra Büyükşehir Belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve milletvekillerimiz, bakanlarımız başbakanımıza İzmit’imizi çok daha güzel yerlere taşıyacağız.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat