Özdilek

Güncel

Nevşehir'i 'Ahududu' kokusu saracak

Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatro dünyasının ustalarını bir araya getiren “Ahududu” adlı tiyatro oyunu, 19 Şubat Cumartesi akşamı Nevşehir’de tiyatro severlerle buluşacak.Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA) Nevşehir Beledi

18 Şubat 2022 Saat: 01:05
Nevşehir'i 'Ahududu' kokusu saracak
Nevşehir'i 'Ahududu' kokusu saracak

Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban gibi tiyatro dünyasının ustalarını bir araya getiren “Ahududu” adlı tiyatro oyunu, 19 Şubat Cumartesi akşamı Nevşehir’de tiyatro severlerle buluşacak.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında daha önce 22 Ocak tarihinde sahneleneceği duyurulan ancak oyunun başrol oyuncularının rahatsızlığı nedeniyle ertelenen ‘Ahududu’ adlı tiyatro oyunu 19 Şubat Cumartesi sanatseverler ile buluşacak.

Dünyada en çok sahnelenen oyunlardan olan, Joseph Kesselring’in “Arsenic and Old Lace” adlı eserinden derlenen oyunda Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban’ın yanı sıra Cem Güler, Halim Ercan, Bülent Seyran, Dicle Alkan, Birol Engeler ve Özgür Yetkinoğlu rol alacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenecek ve kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan oyun, insanları huzura kavuşturmak, yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ile Mürşide ve onların çevresindekilerin hikâyesini anlatıyor.

Oyun için daha önce 22 Ocak tarihi için bilet alan sanatseverler aynı biletleri ile oyunu izleyebilecek. Ayrıca bilet satışı gerçekleşmeyecek ve 12 yaş altındaki çocuklar ve biletsiz izleyiciler salona alınmayacak.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat