Özdilek

Kültür/Sanat

Nermin Demirkol, ‘Dünyada Seramik’ adlı Fotoğraf Sergisini Açtı

Sanatçı Nermin Demirkol, dünyadaki seramik görsellerine, objektifiyle çektiği çeşitlemelerden oluşan bir seçkiyle, KOÜ Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi'nde fotoğraf sergisi açtı.

23 Kasım 2016 Saat: 17:36
Nermin Demirkol, ‘Dünyada Seramik’ adlı Fotoğraf Sergisini Açtı
Nermin Demirkol, ‘Dünyada Seramik’ adlı Fotoğraf Sergisini Açtı

Sanatçı Nermin Demirkol, bu fotoğraf sergisinde, seramik dünyasına ve dünyadaki seramik görsellerine kendi gözünden, objektifiyle çektiği çeşitlemelerden oluşan bir seçkiyle, KOÜ içerisinde bulunan Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda sergilemeye başladı.

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi’nde, 'Dünyada Seramik' adlı Fotoğraf Sergisi’nin açılışını gerçekleştiren Yr. Doç Dr. Nermin Demirkol, sergisini onurlandıran KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır’a, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’ye, KOÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Halis Aygün’e, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Vekili Doç. Dr. Poyraz Gürson’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın Projelerinden Sorumlu Başkan Danışmanı Fazile Özkurt’a, Kocaeli İl Kültür Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a, Gölcük Orman İşletme Müdürü Hamdi Kaptanoğlu’na, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram’a, KOÜ Rektörlüğü Kültür Evi Müdürü Öğr. Gör. Yıldırım Karadeniz’e, Biyo-mürekkep Ekibi Doç. Dr. Halime Kenar ve Levent Aydın’a, Gölcük American Time Müdürü Sayın Alla Artemenko’ya, Aktuğ Çikolata sahibi Meryem Aktuğ’a, öğrencilerine teşekkürlerini belirtti. Demirkol ‘’Sergime tebrik telgrafı ile katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na da teşekkürlerimi iletirim. Değerli hocalarım, sevgili dostlarım, maddi, manevi her zaman yanımda olan sevgili ailem iyi ki varsınız. Çiçek gönderen herkese teşekkürlerimi iletirim’’ diye belirtti.

Geçtiğimiz aylarda ‘Seramik Teknolojisi ve Uygulamaları’ adlı kitabı da çıkan sanatçı Demirkol, seramik aşkıyla, seramiğin her alanında yer almaya, var olmaya çalışan, aynı zamanda da bu alanda öğretim üyeliği de yapan bir portre çizmektedir. Bende gazeteci olarak sergisinde ve yaşamında başarılar dilerim.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat