Özdilek

Kültür/Sanat

NEFES GAZETESİ 1 YAŞINDA

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

5 Mart 2011 de yayın hayatına Gebzede başlayan Nefes gazetesinden yapılan açıklama şöyle:

Gazetemiz Nefes, 1 yıl önce bugün yayın hayatına başladı. Çizgisinde iddialı, haberciliğinde objektif, dürüst, kişilik haklarına saygılı, insana değer veren ve halktan yana biz rota izledi.

Kuruluşundan buyana yayın hayatında hep mütevazi oldu. Basına ve gazeteciliğe, kent ve kent insanına yeni bir nefes getirmek için adına nefes dedi. Bu gazetenin sahipleri, kurucuları ve görevlileri hiçbir zaman maddi çıkarları ön planda tutmadı. Bu yüzden, geçici heves ve hatta seçim gazetesi diyenler bile oldu.

Başlangıçta küçük bir kadro ile yola çıktık. Kendi tesislerimizi kurduk. Gece gündüz çalıştık. Bir yıllık çalışma sonunda, bugün profesyonel ve gönüllü 30 kişilik birbirine kenetlenmiş bir ekip ortaya çıkardık. Nefesimizi yakın bölgemizdeki, dört ilçeye ulaştırmaya ulaştırıyoruz. İyi bir okuyucu ve abone kitlesine ulaştık. Kuşkusuz, hedefimizde tüm Kocaeli var ve bunun çalışmalarını da yapıyoruz.

Hiçbir gazeteyi rakip ya da hasım olarak görmedik. Herkes ile dostluğu ilke edindik. Bu çizgimizde aynen devam edecek.

1 kuruluş yıldönümünü, tüm arkadaşlarımızın katılımıyla gazete binamızda kutladık. Gazetemiz yönetim kurlu üyeleri, yönetici kadroları, yazarları, dağıtıcıları ve matbaa ustası, tüm nefes ailesi heyecanla gazetede buluştu.

Hepsi, bu kent için güzel bir ürün ortaya çıkarmanın gururunu yaşadılar.

Burada Nefes ailesini tanıtmak istiyoruz.

  • Yönetim Kurulu: Av. Saide Arslan, Timur Koç, Salih Işık,Türker Demirci ve Soner Kılıç.
  • İdari kadro: İmtiyaz Sahibi: Salih Işık. Genel Yayın Yönetmeni Türker Demirci, Genel Koordinatör Soner Kılıç, Koordinatör Mustafa Akbulut, Teknik Müdür Mehmet Bilgin, Görsel Yönetmen Emrah Ayar, Reklam Müdürü Selman Mert, foto muhabiri Namık Arslan.
  • Yazarlarımız: Ercan Sarıçam(Başyazar), Yeşim Kabaca, Duygu Koç, Demet Songurtekin, Dilek Atilla, Lütfiye Nacak,Nilgün Akcan, Bahri Soyyiğit, İlker Özben,Hüsnü Sungur, Mehmet Doğan, Tolga Havuç(Spor), Murat Yalçın (Spor).
  • Dağıtım sorumluları: Sebahattin Çiftçi, Haydar Kesikbaş.
  • Matbaa ustası: Veysel Karip.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat