Özdilek

Siyaset

Necmettin Erbakan Karamürsel'de anıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından Erbakan Haftası Etkinlikleri kapsamında hazırlanan ‘’Erbakan’ı Anma ve Anlama’’ programı yoğun bir katılımla parti binasında anıldı.

1 Mart 2016 Saat: 14:05
Necmettin Erbakan Karamürsel'de anıldı
Necmettin Erbakan Karamürsel'de anıldı

 Programa Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın ve İlçe Yönetimi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yanında yer almış Saadet Partisi Karamürsel’in 47 yıllık çınarlarıRafet Bozkurt ve Ali Özkan yanı sıra çok sayıda Karamürselli katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın, “Erbakan Hocamız, büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hem de insanlığa barış ve huzur getirecek “Yeni Bir Dünya”nın temellerini atmıştır. Erbakan Hocamız, inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder olmuştur. Bu vesile ile Merhum Hocamıza ve her gün gelen haberleriyle yüreklerimizi dağlayan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı İsmail Aydın’ın konuşmasının ardından Saadet Partisi İlçe Gençlik Kollarının hazırladığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösterimi ve Merhum Erbakan’ın gençliğe hitabesinin okunmasının sonrasında Saadet Partisi Karamürsel Teşkilatının 47 yıllık çınarları Rafet Bozkurt ve Ali Özkan’ın Prof. Dr. Necmettin Erbakan ile yaşadıklarını anlattılar. Son olarak Milli Görüş Lideri Merhum Erbakan’ın kendi sesiyle hazırlanmış olan Milli Görüş Yemini Sinevizyonun gösterimi ile program sona erdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat