Özdilek

Siyaset

NCity garabet, Büyükşehir binası hayalet, Adalet zulüm köprüsüydü

AKP Kocaeli Milletvekili, TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Fikri Işık, MÜSİAD’ı ziyaret etti.

11 Mart 2013 Saat: 22:49
NCity garabet, Büyükşehir binası hayalet, Adalet zulüm köprüsüydü
NCity garabet, Büyükşehir binası hayalet, Adalet zulüm köprüsüydü
Işık’ı MÜSİAD Başkanı Recep Bilal Şengün ile yönetim kurulu üyeleri karşıladı birlikte kahvaltı yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Işık, MÜSİAD üyeleri ile sohbet etti, istek ve sorunlarını dinledi.

Bir ülkenin en önemli hazinesinin insan kaynağı olduğunu, Türkiye’nin bu konuda iyi ve zengin ülke olduğunu belirten Işık, Türk insanının müteşebbis ruhunun en büyük katkıyı sağladığını, MÜSİAD’ın da tartışmasız en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu, genç nüfusun ekonomik krizlerde bile müteşebbis ruhunu canlı tuttuğunu söyledi.

Işık, İlahiyat Fakültesi kurulmasının KOÜ senatosu tarafından onaylanıp YÖK’e gönderildiğini Bakanlık Kurulu kararı ile resmen kurulmuş olacağını, konunun takipçisi olduklarını belirtti. Işık, Kocaeli’nin ciddi yatırım alan dinamik bir il olduğunu belirtip CHP’lilerin “Kocaeli hak ettiği yatırımları almıyor” eleştirilerine şöyle cevap verdi: “CHP’lilere danışma meclisi toplantısını yapmasını biz öğrettik İzmit Körfezi’ne kokudan yaklaşılmıyordu, şimdi envai çeşit balık var. Sadece Körfez’in temizliği bile yeter. Toplantı yaptıkları Sabancı Kültür Merkezi baştan sona restore edildi. Salonun yanında 4 bin araçlık otoparkı gözlerini açıp görmüyorlar. NCity garabet, Büyükşehir Belediye binası hayalet, Adalat köprüsü de zulüm köprüsü, D-100’de felaketti, yamuk-yumuk üstgeçitlerin halini hatırlamıyorlar mı? Şimdi modern üst geçitler var. Saat Kulesi çevresi, SEKA tüneli ve Sekapark’ı görmeyenler bu kadar mı körler. Bunlarda siyasi körlük var.”

2013 yılında ilimizde 60’ın üzerinde okulun temelini atıp bitireceklerini müjdesini veren Işık, “D-100 üzerinde 7 kavşak, dal-çık yapılıyor. Trafikte sıkıntı olacak diye yatırım yapmayacak mıyız. Zahmetsiz rahmet olmaz. Kocaeli’de bir şey yapılmıyor diyen CHP’lilere Allah şifalar versin.”dedi. Işık, kıdem tazminatı ve taşeronluk sistemi ile ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat