Özdilek

Güncel

NCİTY davasında tanıklar dinlendi

2013 yılında Fuar girişinde bulunan NCITY Alışveriş Merkezi'nde çıkan yangın sonrasında iş merkezi 2.3 katlar yanmış ve bir süre kullanılamaz hale geldi.

22 Şubat 2014 Saat: 09:56
NCİTY davasında tanıklar dinlendi
NCİTY davasında tanıklar dinlendi

Yangınla ilgili olarak KOTON mağazasında çalışan Zehra Yılmaz'a dava açılmıştı. Davanın görülmesine 2. Sulh Ceza Mahkemesinde devam edildi.

Davaya birçok avukat katılırken NCITY Alışveriş Merkezi'nin genel müdür Necmettin Kayatürk de katıldı. Dava kapsamında eski emniyet müdürü  NCITY'nin eski güvenlik şirketi Alhan'ın sahibi Ali Akgün dinlendi.  Akgün, ifadesinde"Yangının çıkış yeri olan temizlik odası olduğunu gördük. Ben ve Necmi, Necmettin beye ulaşmak için aradık ama kendisi açmadı. Bir elemanın onun evine gönderdik ve o da onunla geldi. Merkezin çevresinde dolaştık. Necmettin Kayatürk benden ricada bulundu ve yangın varken onun ofisine çıktık. Ofisten kendisi para ve silahını bir de evrak aldı" dedi. Dava akşam saatinde hala devam ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat