Kültür/Sanat

NAZER OTOMOTİV YENİ FORD FOCUSLARI TANITTI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Bölgemizde ford otomobillerinin ana bayii Nazer otomotiv, düzenlediği test sürüşü ve bilgilendirme organizasyonu ile yeni ford Focus Titanyum otomobillerini tanıttı.

Tanınmış işadamlarından Hüseyin Özdinçer’in sahibi olduğu Nazer Otomotiv, hafta sonu test sürüsü ve otomobil meraklılarının akınına uğradı. Figen Erel, tarafından gerçekleştirilen tanıtım organizasyonu müşterilerin beğenisini topladı.

Sedan ve hatchback motor seçenekleriyle satışa sunulan Yeni Ford Focus radikal tasarımıyla dikkat çekiyor. 1.6 lt 125 HP gücündeki benzinli motora sahip hatchback versiyonun başlangıç fiyatı 39.900 TL. Trend, Style ve Titanium olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulan otomobilin 1.6 lt 95 HP gücündeki dizelinin başlangıç fiyatı ise 46.950 TL. Yeni Focus’ta 1.6 lt 180 HP benzinli turbo ve 1.6 lt 115 HP’lik dizel motor seçenekleri de yer alıyor.

2011 Model Ford Focus Titanium ortalama olarak 8 hava yastığı, hız sabitleyici, yağmur sensörü, far sensörü, park sensörü, Ford Power anahtarsız çalıştırma, sony müzik sistemi, alarm gibi donanıma sahip.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat