Özdilek

Çevre

Nat Geo Kaşifi Thomas Culhane, Kocaeli Üniversitesi’nde!

İnsana ve doğaya saygılı davranma prensibi ile ‘Yaşam için teknoloji’ üreten Bosch Ev Aletleri, dünyada bilim, macera ve keşfin öncüsü içerikler sunan National Geographic Channel işbirliğiyle gerçekleştirdiği projeleri sürdürüyor.

7 Nisan 2016 Saat: 11:56
Nat Geo Kaşifi Thomas Culhane, Kocaeli Üniversitesi’nde!
Nat Geo Kaşifi Thomas Culhane, Kocaeli Üniversitesi’nde!

Son 3 yıldır Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştirilen toplam 15 çevre seminerinin ardından, Nat Geo kaşifi Thomas Culhane 4. kez Türkiye’ye geliyor. Özellikle geri dönüşüm, yeşil teknolojiler ve güneş enerjisi konularında uzman olan Culhane, kurucusu olduğu sivil toplum örgütü Solar C.I.T.I.E.S ile Kahire’de yoksulların yaşadığı mahallelerde, evlerin çatılarına güneş enerjisiyle çalışan su ısıtıcıları yerleştirmek gibi projeler gerçekleştiriyor.

Thomas Culhane, 11 Nisan 2016 tarihinde KocaeliÜniversitesi’nde düzenlenecek olan seminer aracılığıyla öğrencilere, yaşadıkları şehirlerde çevre kirliliğini azaltma, iklim değişikliğinin yarattığı hasarlardan minimum düzeyde etkilenme ve özellikle ev içerisinde tasarruf etmeye yönelik yöntemlerini kendi deneyimlerinden faydalanarak, eğlenceli bir dille aktaracak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat