Özdilek

Ekonomi

Naila-1 Cafe’ye 10 yıl için tam 2,3 milyon TL

Mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait, işletme hakkı Altınnal A.Ş’de bulunan ve 2006 yılından bu yana da hizmet veren Ömer Türkçakal Bulvarı bitimindeki Naila-1 Çay Bahçesi ve Kafeteryası için açılan ihale dün yapıldı.

5 Mayıs 2014 Saat: 18:02
Naila-1 Cafe’ye 10 yıl için tam 2,3 milyon TL
Naila-1 Cafe’ye 10 yıl için tam 2,3 milyon TL

İşletme ve kullanım hakkının verilmesiyle ilgili ihaleyi KDV dahil 2 milyon 365 bin 900 TL veren Keyif Ticaret adına Ertan Öziş işletecek. 100 metrekare kapalı, 365 metrekare açık alan olmak üzere ihaleyi alan firma 28.02.2024 yılına kadar yerin işletmecisi olacak.

Sekapark Otel’de dün yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Dursun Demirkıran üstlendi. Dosya alan 20 firmadan6 tanesinin dosyaları kabul edildi. 400 bin TL. muhammen bedel ile başlayan ihale daha sonra açık arttırmayla sürdü. İhale, dosyaların tek tek incelenmesiyle başladı. Teklif veren firmalar Şenol Çalışkan, Katmışlar Yemek Ltd. Şti., Keyif Ticaret-Ertan Öziş, Tursan Tesisat Ltd. ŞTİ, Duyas Ltd. Şti., Polen Kimya Ltd. Şti olarak açıklandı.

Beş dakikalık molanın ardından başlayan 8 nci turda Duyas İhaleden çekildi. Duyas firmasının çekilmesinin ardından 5 dakikalık mola daha verildi. Bu turda 2 milyon 5 bin TL ile tek teklif veren Keyif Ticaret adına Ertan Öziş oldu. Katmışlar Yemek temsilcisi, “Çay bize pahalıya patlayacak, tatlı satmaya devam edelim” diyerek ihaleden çekildi. Ardından Şenol Çalışkan ve Polen Kimya da ihaleden ayrılan taraflar oldu. Böylece 2 milyon 5 bin TL teklif veren Keyif Ticaret-Ertan Öziş ihalenin kazananı oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat