Özdilek

Ekonomi

MUZAFFER GÜRFİDAN İLE DEVAM KARARI

Körfez Küçük Sanayi Sitesi adıyla bilinen S.S.İzmit Sanayi Sitesi’nin yapılan 47.olağan kongresi sonunda mevcut başkan Muzaffer Gürfidan, 4 yıl süreyle daha aynı göreve getirildi.

9 Mart 2013 Saat: 23:32
MUZAFFER GÜRFİDAN İLE DEVAM KARARI
MUZAFFER GÜRFİDAN İLE DEVAM KARARI

890 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu İzmit Sanayi Sitesi’nin genel kurulu, site düğün salonunda yapıldı. Mehmet Başol’un divan başkanlığını üstlendiği kongrede, Alp Kayalar ile Mehmet Yıldızhan da katiplikleri üstlendi. Genel kurulda seçimlere mevcut başkan Muzaffer Gürfidan başkanlığındaki tek listeyle gidildi.

   İzmit Sanayi Sitesi’nin genel kurulunda Büyükşehir’in bölgede yapmayı planladığı MİA projesine de değinen Muzaffer Gürfidan, “Hani bir dedikodu var ya bizi kaldıracaklar diye. İşte buna fırsat vermemek için eksik bir şey olmaması için çalışıyoruz. Bizler bir aileyiz, gizli yapılan bir şey yok. Biz sitemizin aidatlarını 2007 yılından beri zam yapmıyoruz. Şimdi 20 TL olan aidatları 25 TL’ye, 40 TL olan aidatları 50 TL’ye 80 TL olan aidatları ise 100 TL yapılmasını istiyoruz. Yine boş alanların kiraya verilebilmesi içinde yönetim kuruluna yetki istiyoruz” dedi. Üyelerin oy birliğiyle aidatların artırımı ve kiralama yetkisi de yönetime verildi.

 

SEÇİLEN YÖNETİM

İzmit Sanayi Sitesi’nin göreve gelen yeni yönetimi şöyle:

 

(YÖNETİM): Muzaffer Gürfidan(Başkan), Sadi Akçelik, Tunay Anlı, Selçuk Çakır, Mehmet İlter, Selçuk Bülent Aygün, Fikri Kalaycıoğlu.

 

(DENETİM): Selami Kırcı, Adnan Uçar, Hayati Temügen

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat