Özdilek

Güncel

Mustafa Yalçın mutfakta hünerlerini sergiledi

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2 yıl önce Ramazan ayında başlatılan ve bu yıl da devam eden “Biz Pişirelim Siz Ulaştırın” uygulamasında vatandaşlara paket yemek servisi yaptı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'ni...

28 Mart 2023 Saat: 11:05
Mustafa Yalçın mutfakta hünerlerini sergiledi
Mustafa Yalçın mutfakta hünerlerini sergiledi

Kayseri'nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2 yıl önce Ramazan ayında başlatılan ve bu yıl da devam eden “Biz Pişirelim Siz Ulaştırın” uygulamasında vatandaşlara paket yemek servisi yaptı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri'nin Talas Belediyesi'nin pişirdiği yemekleri, vatandaşların ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı uygulamanın Atatürk Bulvarı üzerindeki Osmanlı Kültür Sanat Evi’nde gerçekleştirilen programına katılan Başkan Yalçın, burada önce vatandaşlarla sohbet edip Ramazan-ı Şerif’lerini tebrik etti ardından da paket yemek dağıtımı yaptı.

Burada kısa bir değerlendirme yapan Başkan Yalçın, “Ramazan iyilik ayı, merhamet ayı, yardımlaşma ayı. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bizleri nice Ramazanlara hayırla ulaştırsın. Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul buyursun. Bu ay vesilesiyle afetten etkilenen kardeşlerimizin yaralarını el birliğiyle sarmaya devam edeceğiz” dedi.

İlk kez 2021 yılı Ramazan ayında başlatılan “Biz Pişirelim Siz Ulaştırın” uygulamasında Ramazan ayı boyunca her gün depremzede, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli 1000 kişiye 4 kap yemekten oluşan paketler ulaştırılıyor.

DAĞITIM NOKTALARI NERELER?

Ramazan boyunca her gün saat 18.00’de başlayıp iftar saatine kadar devam eden uygulama kapsamında Atatürk Bulvarı Osmanlı Evi, Yenidoğan Mahalle Muhtarlığı önü, Tablakaya Mahalle Meydanı ve Mevlana Mahalle Meydanı Selçuklu Evi olmak üzere 4 noktada paketler halinde sıcak yemek servisi yapılıyor.

Büyük beğeni toplayan uygulama Ramazan ayı sonuna kadar devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat