Siyaset

Mustafa Kemal’in partisi olacağız

İşçi Partisi İl Başkanı Neval Sağdıç, 15 Şubat’ta Ankara’da gerçekleştirecekleri “Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı”ndan söz ederek “İkinci Bandırma Vapurudur. Mustafa Kemal’in partisi olacağız’ dedi.

31 Ocak 2015 Saat: 17:50
Mustafa Kemal’in partisi olacağız
Mustafa Kemal’in partisi olacağız

İşçi Partisi (İP) Kocaeli İl Örgütü Sabri Yalım Parkı’nda basın açıklaması yaptı. Parti ve Türk bayrakları eşliğinde yapılan açıklamada İl Başkanı Neval Sağdıç, iki farklı konuya temas etti. Sağdıç ilk olarak, İP Genel Başkanı Doğu Perinçek’in “Ermeni soykırımı yalandır” demesi üzerine açılan dava ile ilgili temyiz duruşmasından söz ederek, “Türkiye’nin ufku açılmıştır. Dava lehimizedir. Kimse bize boyun eğdiremez” dedi.

 

İKİNCİ BANDIRMA VAPURU
Sağdıç daha sonra sözü 15 Şubat’ta Ankara’da gerçekleştirilecek olan “Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı”na getirdi ve bununla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “1919’da Sivas’ta kurulan Mustafa Kemal’in partisi olacağız. Ve cumhuriyetçi, milliyetçi, halkçı, devletçi, laik, devrimci Türkiye’nin milli hükümetini kuracağız. 15 Şubat’ta Ankara’da gerçekleştireceğimiz ‘Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı’ ikinci Bandırma Vapurudur. Mustafa Kemal’in askerleri olan milletin fedailerine sesleniyoruz, gelin birlik kurultayında yerinizi alın.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat