Özdilek

Kültür/Sanat

Mustafa Kandıralı adına klarnet yarışması düzenleniyor

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması başvuruları devam ediyor.

5 Eylül 2022 Saat: 16:14
Mustafa Kandıralı adına klarnet yarışması düzenleniyor
Mustafa Kandıralı adına klarnet yarışması düzenleniyor

Mustafa Kandıralı adına klarnet yarışması düzenleniyor

Sanata ve sanatçıya değer veren İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması başvuruları devam ediyor

 

İzmit Belediyesinin kentte kültür ve sanat alanında yaptığı örnek çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  ‘Sanat kenti İzmit’ sloganıyla çalışmalarına emin adımlarla devam eden İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bu yıl Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışması düzenleyecek. Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde dünyaya gelen ve ünü dünyaya yayılan klarnet ustası Mustafa Kandıralı adına düzenlenecek olan klarnet yarışmasında başvuruları sürüyor.

 

Dünyaca ünlü ismin anısı yaşatılacak

Kocaeli’nin dünya çapındaki gururu klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı tanıtmak, anısını yaşatmak ve onu örnek alan yetenekleri ortaya çıkarmak amacıyla bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Mustafa Kandıralı Klarnet Yarışmasına başvurmak isteyenler 11 Kasım tarihine kadar https://bit.ly/3ztCBxR adresinden başvurularını yapabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat