Özdilek

Siyaset

Mükerrer üye davasında, Korkmaz yeniden dinlenecek

Mükerrer üye davasında,Korkmaz yeniden dinlenecek

28 Şubat 2014 Saat: 09:50
Mükerrer üye davasında, Korkmaz yeniden dinlenecek
Mükerrer üye davasında, Korkmaz yeniden dinlenecek

Mükerrer üyeliklerle ilgili CHP'lilerin AKP'lilere açtığı davada dinlenen CHP'den belediye meclis üyesi aday adayı Bülent Karagöz, AKP ile yakından uzaktan herhangi bir ilgisinin olmadığını ifade ederek sanıklardan şikayetçi oldu. Mükerrer üyeliklerle ilgili CHP’nin başvurusu üzerine, Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve AKP İl Başkan Yardımcısı İdris Alp hakkında 1 yıl ile 3 yıl arasında hapis istemiyle açılan davanın görülmesine dün devam edildi. Davaya müşteki olarak Bülent Karagöz ile AKP'li Ali Korkmaz ve İdris Alp'in avukatı Halit Çokan katıldı.

“UZAKTAN YAKINDAN İLGİM YOK”

Daha önce dinlenmeyen müşteki Bülent Karagöz, “1993’ten beri CHP üyesiyim. AKP ile de yakından uzaktan bir ilgim. Bu olay nedeniyle partim içerisinde itibarsızlaşmayla karşı karşıya kaldım. Benim AKP'nin binasına gitmişliğim yoktur. AKP’ye nasıl üye olduğum hakkında da bilgim yok, kesinlikle hiçbir belgeye imza atmadım. Dünya ve siyasi görüşüm AKP'den çok farklıdır. Sanıklardan şikayetçiyim” diye konuştu.

KORKMAZ YİNE DİNLENECEK

Sanıkların avukatı Halit Çokan ise "Müşteki Kartepe bölgesinde üye olarak gözükmektedir. Ancak müvekkilim İzmit İlçe Başkanıdır" dedi. Mahkeme, Ayhan Genç, Cemal Okur, Adil Özcan'ın mahkemeye gelerek ifadelerinin alınmasına, dosyanın başka bir dosya ile birleşmesi nedeniyle Ali Korkmaz'ın yeniden dinlenmesine karar vererek duruşmayı 27 Mayıs tarihine erteledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat