Özdilek

Spor

Muhteşemsiniz kızlar

Sadece kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcular ile Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde mücadele eden Derincespor AŞ. şampiyonluk adayı takımlardan Ataşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve önemli bir skora imza attı

7 Mayıs 2014 Saat: 16:07
Muhteşemsiniz kızlar
Muhteşemsiniz kızlar

ATAŞEHİR’DEN PUAN ALDI

Kadınlar 1.Ligi’nde ilimizi temsil eden ve klasman sezonu üçüncü sırada bitirerek final grubuna kalan Derincespor A.Ş. Bayan Futbol Takımı, sahasında zirvenin iddialı ekiplerinden Ataşehir Belediyespor’u konuk etti. Geçen hafta Karadeniz Ereğli deplasmanından 3 puanla dönen Sarı Lacivertli kızlar, güçlü rakibinden de puan almayı başardı.

 

MERVE İLE ÖNE GEÇTİK

Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan maça etkili başlayan Derincesporlu kızlar, 28.dakikada Merve’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu golle sona ererken, ikinci yarıda Ataşehir’in baskılı oyunu golü getirdi. 67.dakikada Ugochi’nin golüyle durum 1-1 oldu. Kalan dakikalarda her iki takımında çabaları sonucu değiştirmedi ve 90 dakika sonunda puanlar paylaşıldı.

 

ALEMDAR TEBRİK ETTİ

 

Kız futbol takımının başarılı teknik adamı Hasan Alemdar maçın ardından yaptığı açıklamada oyuncuları ile gurur duyduğunu ifade etti ve “Derince Belediyespor Kadın Futbol Takımı olarak sezona başlarken bizlerden böyle bir başarı beklenmiyordu. Ancak şu an şükürler olsun ki kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerdeyiz. Kocaman yürekli kızlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

SON HAFTA KONAK İLE

 

Derincespor A.Ş. final grubunun son maçında ligde şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Konak Belediyespor’u ağırlayacak. 11 Mayıs’ta Derince Suni Çim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 12.00’de başlayacak. Öte yandan daha önce Derince forması giyen ve sezon başında Konak Belediyespor’a transfer olan Hilal Başkol ve Gülbin Hız da Derincespor AŞ’ye karşı forma giyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat