Özdilek

Siyaset

Muhtarlar İzmit’i Gezdi

Muhtarlar günü etkinliği için Türkiye’nin dört bir yanında şehrimize gelen muhtarlara, etkinlik öncesi İzmit’i gezdi.

16 Ekim 2016 Saat: 14:14
Muhtarlar İzmit’i Gezdi
Muhtarlar İzmit’i Gezdi

Muhtarlar günü etkinliği için Türkiye’nin dört bir yanında şehrimize gelen muhtarlara, etkinlik öncesi  İzmit Belediyesi sponsorluğunda İzmit’e bir gezi düzenledi. İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Çetin’in ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ın  eşlik ettiği  geziye yaklaşık 300 muhtar katıldı. Şehrin tarihi ve turistik yerlerinin ve belediyenin örnek projelerinin tanıtıldığı gezide muhtarlar, Tarih Koridoru Projesi kapsamındaki Kültür Tepesi ve Kapanca Sokağı gezdiler.  Yeşil Konak ve Sırrıpaşa Konağına giren muhtarlar, yapılan restorasyon çalışmalarını izlediler. İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi olarak kullanılan Yeşil Konak’ta 1871 yılından itibaren belediyede kullanılan araç gereçleri de merakla inceleyen muhtarlar yetkililerden detaylı bilgiler aldılar.

 

Gezi sırasında düğün çekimleri için Kapanca Sokağı tercih eden gelin damatla da fotoğraf çektiren muhtarlar, çifte mutluluklar dilediler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat