Güncel

Muhtar Şirin, Ciğerimizi Sökmeyin…

Dilovası Turgut Özal Mahallesi Muhtarı Mehmet Şirin Barış, “Dilovası halkının ciğerlerini söken kömürcüler OSB mahalle halkını canından bezdirdi. Siz para kazanıp ticaret yapacaksınız diye bizim Canımıza da ortak mısınız” dedi

30 Kasım 2014 Saat: 00:01
Muhtar Şirin, Ciğerimizi Sökmeyin…
Muhtar Şirin, Ciğerimizi Sökmeyin…

Dilovası halkının adeta bas bas bağırdığını, deyim yerinde ise halkın feryatlarını bir çok kez dile getiren Turgut Özal mahallesi muhtarı Mehmet Şirin Barış, Dilovası halkının ciğerlerini söken kömürcüler OSB mahalle halkını canından bezdirdi. Siz para kazanıp ticaret yapacaksınız diye bizim Canımıza da ortakmısınız”  dedi

 

Hava kirliliği ve mahalle halkının sanayicilerin atıkları içinde kaldıklarını belirten muhtar Barış, “ halkımız hastanelerden kurtulamıyor, hastanemizin üzerine yağan toz ve kirli hava hastalarımızı iyileştirelim derken daha kötü ettiğini neden bilmiyorlar.

IŞIK’A ÇAĞRI

Mahallemizin içinde bulunduğu sıkıntıyı sanayi bakanımız Fikri Işık’a mağduriyetlerimizi anlattım, bakan senin kadar bende bu konuda rahatsızım dedi. Konu hakkında yeterli bilgiye sahip bakanımızın duyarlılığı ile gerekeni yapmasını bekliyoruz.

 

BİR ÇAĞRIDA KARAOSMANOĞLU’NA

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu 2014 seçim çalışmaları öncesi ilçemizde çalışma yaparken, “ Ben bir daha seçilirsem buradan kömürcüler OSB’yi kaldıracağım” dedi. Yeniden başkanlığa seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu’na sesleniyoruz, “ başkanım verdiğiniz sözü yerine getirin bizi de inandırın ve huzura kavuşturun istiyoruz.

 

Büyükşehir Belediye Başkanımız İzaydaş’ı da 2015 yılında kaldıracağını sözleri ile beyan etmişti, halkımız başkanımızdan beyanlarının arkasında durmasını ve verdiği sözleri hayata geçirmesi Turgut Özal Mahallesi halkını mutlu edecektir.

 

SANAYİCİLERE ÇAĞRI

 

Buradan ticari unvanları olan sanayicilerimize seslenerek diyoruz gelin ilçemizin yeniden imar edilmesini isteyelim, ilçemiz imar edilsin burada sizinde katkınız ve desteğiniz olsun istiyoruz.

 

İlçemizin yaşanabilir bir yer olması ve bizim yaşanabilir bir Dilovası’nda yaşama isteğimize büyüklerimizden destek bekliyoruz. Ben, Doğulu,batılı diye bir şey tanımam, bilmem, ben vatanını, milletini, bayrağını seven biriyim beni başka şeylerle karıştıranlar bunu böyle tanımalıdırlar.”dedi.

 

NHA-Özden DEMİRCİ

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat